Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sehogy nem jó... Előbb vegyél motort... Amúgy látom már megint nem találod a Mito topicot...
be ne szjál má
Elég szar Áh csak vicc , fain
amugy hogy lene jobb ha az egész pirosan világit,vagy igy ahogy most van ,h csak a felső rész piros..mintha az lenen ott má a veszeélyes tartomány a ford szám mérőbe meg oan 8ezertől lácccana pirosan a számlap
be ne szójjá má
szigszallag még csak,h hogy néz ki de maj veszek bele meg maj küld el te is ami van mgtaláltad am őket?
mondassz vmit
Szerintem undorító, de csak azért mert fire-é... Amúgy fain!
cső! nah vettél ledet? ezt mondtam amúgy h csak a teteje lesz piros! de sztem fainul néz ki!
mien?
nekem van cross nacim az nem bőr és eladó új ár fele,és párszor volt használva
mert akkor börben vagyokXD ez egy nagyon szar vicc voltXD
ménem?
én akkor nem veszek nadrágot...:D
téged is lehet még látni itt?
Boldog karácsonyt Tuaregesek! -nek főleg, meg az összes bikernek!
nekem van bőr is
bűrt akarok venni.. jó legyen supermotozni
köszi a hátteret:D neked is:D
van eladó cross nacim oan szinü,mint az etx
ja aszonta unatkozik
hmm... az jó nekem is kéne egy kesztyűt vennem még meg egy nadrágod... a nadrágból sztem csak nyáron lesz vmi..
nem nagyon nyomtam nincs olajam úgy kunyiztam haveromtól de már neki sincs... venni kéne de hát ilyenkor már minden zárva..
nekem is most szólt haverom h menjek 9re összejön a brancs és piálunk :)

Karácsony van jó kajával megtömöm a hasam, kimegyek a garázsba megnézem a vasam.Csorgatom a nyálam elmennék egy körre,bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre!Kurvára várom már a nyarat,kínomba zabálok egy kis halat.Ezt így addig addig csinálom,míg az egészet sugárban kihányom.Azt mondom erre motoros barátom,motorozás nélkül szart se ér a karácsony!
Kellemes Karácsonyt Mindenkinek!
Még karácsonykor is?