Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, de sztem nem lenne olyan szerencsém, hogy minden felfogatási furat, meg karbi, és egyébb dolgok passzoljanak, de lehet még gondolkodom rajta. Az a baj, hogy még képen sem láttam 600-as blokkot, és fingom sincs, gogy néz ki. Lehet, el sem fér a vázamban magasságra.....
Jah és amm ez nem is mito forum... Jolvan nemszólok be
Komblett blokkot akarsz bele venni? Tudok egy telefonszámot , névszerint Bencsik Attila (unokatesom) akinek lehet van blokkja , és olcsón árulja a cuccokat! Hívd fel! Nem vesztesz semmit! 06703859600
Na itt mindent megtaláltam, http://www.bikez.com/search/in... van itt ETX Tuareg, de csak 1 db, és létezik 350, és 600-as. Ebböl mertem gondolni, de már látom, lehetetlen a dolog, hacsak nem találok egy komplett blokkot. Azért köszi mindkettőtöknek.
Pegasomba is van tuareg beütés Pl.: Hátsókerék , amit egy az egybe átraktam a pegasomba , egyuttal , láncszett is tuareg , hátso tárcsa , nyereg , fékmunkahenger , kormány , gázbovden , gázkar
af1-be van tuareg beütés?
Be ne szójjá....
de nem is af1
Ez nem a Pegaso topic...
Jobbakbol csinálnak 600-asat is Áh csak vicc
Hát igen, nem felejtünk
tudnak azé vmit az ex etx esek
Na azé mondom
Jaja...
Szeriintem nem tudod kicserélni ugy hogy csak a dugót meg a főtengelyt, mert a blokk többi alkatrésze, nem hiszem hogy a 600ashozz van méretezve, még akkor sem, hogyha ugyan úgy néz ki.
én mint ex tuareges
monyuk te is ex etxes vagy igy télire váltottunk speedre
aprilia tuareg és van 3 fajta :etx, rally,meg a wind..de mind3 tuareg
Fire te is úgy tudod, hogy az ETX is Tuareg nem? Olyan nincs külön, csak simán, hogy Aprilia ETX, nem? Én nem tudok róla legalábbis.
meg etx ből nincs is 600as nem?:D cak 350.. pegazobol van 600
kurvajól nézki az a fariodom am sztem teljesen más a blocka 600asnál...
És esetleg, ha az egész blokkot cserélnéd?
De ez is Tuareg, nekem is volt egy 125-ös ETX-em, arra is mindenhol csak az ETX felirat volt ráfestve, még az alvázszámnál is, de mégis Tuareg volt
Sajna megnéztem itt, a furat is nagyobb, meg a löket se stimmel, ugyhogy halott ügy az egész.... Brühühühüüüüü
Igazából ebben nem is tudok annyira segíteni, mert 4 ütemű Tuareggel (ETX-el ) még nem volt dolgom, se 350-essel, se 600-assal, csak, ha logikusan gondolkozom, akkor erre jutottam. 50-es Tuaregre se lehet 125-ös hengert rakni, mert sok mindenben különböznek. Az a gáz, hogy itt senkinek nincs 4 ütemű Tuarege, hogy esetleg segítene valahogy, de megvárjuk a többieket is, mit mondanak, attól függetlenül még lehet, hogy tudnak valami okosságot mondani
Én nem tudok arról, hogy lenne "csak" ETX, de majd utánanézek.