Köszi, de sztem nem lenne olyan szerencsém, hogy minden felfogatási furat, meg karbi, és egyébb dolgok passzoljanak, de lehet még gondolkodom rajta. Az a baj, hogy még képen sem láttam 600-as blokkot, és fingom sincs, gogy néz ki. Lehet, el sem fér a vázamban magasságra.....
Komblett blokkot akarsz bele venni? Tudok egy telefonszámot , névszerint Bencsik Attila (unokatesom) akinek lehet van blokkja , és olcsón árulja a cuccokat! Hívd fel! Nem vesztesz semmit! 06703859600
Na itt mindent megtaláltam, http://www.bikez.com/search/in... van itt ETX Tuareg, de csak 1 db, és létezik 350, és 600-as. Ebböl mertem gondolni, de már látom, lehetetlen a dolog, hacsak nem találok egy komplett blokkot. Azért köszi mindkettőtöknek.
Pegasomba is van tuareg beütés Pl.: Hátsókerék , amit egy az egybe átraktam a pegasomba , egyuttal , láncszett is tuareg , hátso tárcsa , nyereg , fékmunkahenger , kormány , gázbovden , gázkar
af1-be van tuareg beütés?
Szeriintem nem tudod kicserélni ugy hogy csak a dugót meg a főtengelyt, mert a blokk többi alkatrésze, nem hiszem hogy a 600ashozz van méretezve, még akkor sem, hogyha ugyan úgy néz ki.
Igazából ebben nem is tudok annyira segíteni, mert 4 ütemű Tuareggel (ETX-el ) még nem volt dolgom, se 350-essel, se 600-assal, csak, ha logikusan gondolkozom, akkor erre jutottam. 50-es Tuaregre se lehet 125-ös hengert rakni, mert sok mindenben különböznek. Az a gáz, hogy itt senkinek nincs 4 ütemű Tuarege, hogy esetleg segítene valahogy, de megvárjuk a többieket is, mit mondanak, attól függetlenül még lehet, hogy tudnak valami okosságot mondani
af1-be van tuareg beütés?
monyuk te is ex etxes vagy igy télire váltottunk speedre