Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

am nem is papirok a cink hanem h 11kw legyen a forgalmiba írva azt mondta osztálytársam szal az a sok mani..
hát igen,rákell érezni utána má jó ,amikor reflexből nyomod a féket..
én tok rendszámos vázat 30ér a mitohoz..ha nagy baj lesz ak veszek hozzá és rendszámos lesz
dik az a szöveg
"Meg ugye nem vagy egy motorgyilkos".... ezt nekem nem meséled be
Nah azzal tuti nem megy..
Hát igen, azért gondoltam rá én is. Az a gáz, hogy ennek semmilyen vámpapírja, meg kinti papírja nincs... Csak egy adásvételit tudnék bemutatni. Ilyenkor mi van?
szoval én azt mondom jó a rendszámos paripa...no para sehol...bármerre mehetek
hát sokba van sok utánnajárás és papír...vám papír...kinti papírja a gépnek...aztán egyik hivatal a másik után....nekem 2003-ban mikor behozták a gépet első forgalomba helyezés belecsusszant olyan 70körül már pontosan nem emléxem...de elég tortura volt a dolog...meg ugye h kevesebb kw-ot írjanak bele...ne baszogtassona rendőr ...szoval számolj...most sztem akár a duplája is lehet...de kérdezősködj utánna...sztem 100-asbol megvan a papíros...
én a reggelimet ajánlom fel egy hétig!
Majd valamit kitalálok, mert nem lesz ez így jó. Főleg, hogy elég sokat megyek motorral, jövőre meg mégtöbbet akarok. Ja, és autópályán is szeretnék menni, de oda meg rendszám kell.
Szerintem az megéri hogy veszel egy rendszámos vázat, meg blokkfelet, és azzal rakod össze..
200? Basszus. Az a gáz, hogy jövőre meg nagyon ráállnak erre a 125/50-es témára, ha megbasznak, akkor is ennyi lesz a vége, plusz még jogsit is elveszik...
tudom még a leonardot se tudtam meg ezt is éreztem ahogy megindult akkor tudtam ha elbszom nincs megállás meg éreztem azért van súlya is..
hi!
hát ha legálisan akarod akkor vagy az amit fire mondott rendszámos váz blokk és cserélgetni.. vagy egy csomó papír kell (vám, kinti forgalmi stb) de én kérdeztem a mitora feketén akár papír nélkül bejegyezve semmi cink nélkül kb 200e úgyhogy sztem nem éri meg..
Én is gondolkoztam ilyenen amúgy, nekem most úgyis darabokban van a motor. Amúgy azt nem vágja valaki, hogy ezt az AF1-et le lehet rendszámoztatni? Ha ige hova kell mennem, mennyibe kerül, milyen papírok kellenek hozzá, stb.? Meg, ha le lehet, akkor az nem gáz, hogy az adásvételin 50-esnek vettem?
De tudod, mit? Én nagylelkűen felajánlok érte 20 ezer(!) Ft ot! Na?
10-15 ezer... De csak a Polini miatt...
Ez nagy volt!
hééé de ez irányár mondtam...280 az alja...ha így nem kell...akkor ez van...én tartom ennnyire a gépem...és megnéztem a többi hirdetést neten...hát..van ami rendszám nélkül 250...meg nincs ien jo állapotba...az enyém valosan annyi km ...a többihez képest sokkal kevesebb van benne...szoval...
Amm szerintem 310 nem sok a motorért , mert elég jól néz ki , meg eléggé egybe van Meg ugye nem vagy egy motorgyilkos Annyit simán megér!
adok érte 1 szimot
Jah és 160-as pollini , verseny főtengely
Pegasom szerintetek mennyit ér? Nagyon fasza blokk , alufelnik , ujj fesés , matricázás , fó fékbetétek , ujj üléshuzat , ujj fejidom , sárvédő , ujraszimeringezve stb stb , szóval nagyon patent