nem már gyári 125-ös de azért köszi szépen h szóltál.. amúgy nem jött meg a gyertya mert nem tudtam fejből a pontos évjáratot meg ilyenek.. sztem már csak jövőre lesz belőle valami addig meg kibírja úgy se nagyon motorozok.. max 1-2 kört
A 350 nél a tank más ... amúgy lehet hogy más piacon más más névvel adták el... mint pl zx-14 vagy zzr1400 ugyanaz mégis más néven adják itt mint tengerentúl. De ezen nem veszünk össze. Amúgy nemrossz ez az online múzeum csak hiányos kicsit...
hali citromm kuvára tetszett a vidit még több apriliás vidit kéne felrakni
havernak már szoltam tegye fel mi is csináltunk egy vidit nyáron én meg haver gilerája van benne
citromm majd egy menést is kéne ha van de tetszett a vidi
Én kérek elnézést, de létezik Aprilia ETX, ami nem Tuareg, itt szépen látható is a 85-ös években, készült ETX, és Tuareg külön-külön. http://www.aprilia.com/aprilia... Attol, hogy ez az hasonlít a két motorban, a nevük még nem ugyanaz. Zwikauban is gyártottak kétfajta személyautót, mégis az egyik neve Trabant lett, a másiké Wartburg, Nem pedig IFA mindkettő, holott egy csomó dolog megeggyezik a két autóban, és az IFA gyártotta őket. Vagy a Barkasban is Wartburg motor van, akkor az most mi? Barkas, vagy Wartburg. Nem kötekszek, csak bizonyítani próbálok. Az ETX nem Tuareg, a Tuareg nem ETX. Legalábbis a 350-esek körében.
Oké, de egy 160-as hengerben azért kicsit melegebb van szerintem... De, ha jó bele, akkor nincs gáz persze. Tényleg amúgy hogy állsz a barátnőd ügyével? Már, ha szabad kérdeznem.
Nem más, jó az bele, 180asnak se volt más... nem pörög többet, akkor kéne bele nagyobb gyertya ha növelnéd a fordulatot vagy kompressziót... nekem tökéletes volt a gyári gyertya a 180ashoz...
Általános helyzetjelentés: Fire Mitora váltott, lett egy új Tuaregesünk, riesen személyében (övé lett fire volt ETX-e), az én motorom a padláson, megjelent maxi is a minap egy kérdés erejéig Nagyjából ennyi Azt hittük már nem is élsz
Haller mindenkinek!
Csak haza evett engem is a fene... Álltalános helyzetjelentést kérek , annyit észrevettem hogy Fire már az aszfaltot szaggatja inkább... Be kéne röffenteni az enyémet is , pláne hogy ki kell vinnem a kinti garázsunkba mert tesóm kutyája ha összeugrálná a fényezést lehet felcsapnék hot-dog árúsnak... De ha már beröffentem lehet kerülök is vele egyet , majd meglátjuk. Nah most ennyi mert lassan menni kéne aludni...
Bye
hát igen... na maj meglássuk mi lesz,motnad h kitakaritotad a karbit és mostmá jól jön kerékre,azé az nagy elpőny a mitod nem urgál ugy kerékre 2esbe mint az etx
hát igen e svalbi az nagyon birja a kiképzést..monuyk most a gyujtásával van vmi gyik de hnap megcsináljuk cittel,suli helyett sok lesz a doga ink motort szerleünk
Biztos kellemesebb mint a tuaregemen , semmi csillapítása nem volt a motornak , ugratónűl leérkeztem , el is tört a bordám
Ha egyszer lessz speed mopedem , én is kipróbálom ezt Rakok rá cross gummát azt megyek sarazni Tavasszal átrérbe ugyis mindig nagyokat szoktunk motorozni minden évbe , tavaj szimókkal voltunk , meg is ragadt a star Hajdu schwalbeja bírta a legjobban a karbiiég érő vizet enyém is bírta egy darabig, de aztán behalt Idén Dominator 650-el voltam , az se volt semmi
Hogy teccik? Szerintem elég durva . ezzel a motorral valami több napos versenyen is elindultak , nem tudom pontosan milyen verseny volt de elvileg elég durva terepek voltak
havernak már szoltam tegye fel mi is csináltunk egy vidit nyáron én meg haver gilerája van benne
citromm majd egy menést is kéne ha van de tetszett a vidi
Csak haza evett engem is a fene... Álltalános helyzetjelentést kérek , annyit észrevettem hogy Fire már az aszfaltot szaggatja inkább... Be kéne röffenteni az enyémet is , pláne hogy ki kell vinnem a kinti garázsunkba mert tesóm kutyája ha összeugrálná a fényezést lehet felcsapnék hot-dog árúsnak... De ha már beröffentem lehet kerülök is vele egyet , majd meglátjuk. Nah most ennyi mert lassan menni kéne aludni...
Bye
Bár fireballal se lessz könnyű dolgom...
Ha egyszer lessz speed mopedem , én is kipróbálom ezt Rakok rá cross gummát azt megyek sarazni Tavasszal átrérbe ugyis mindig nagyokat szoktunk motorozni minden évbe , tavaj szimókkal voltunk , meg is ragadt a star Hajdu schwalbeja bírta a legjobban a karbiiég érő vizet enyém is bírta egy darabig, de aztán behalt Idén Dominator 650-el voltam , az se volt semmi