Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én ma nem,de hnap mek... me most nagymuterrnál vok hajduszoboszlon,itt nincs jég,de hnap go debrecen műjégpálya
na ak ugy kérdezem, h mi az ami nem jó a motorodon és kikell cseélrni?
ahm nyomja a szunyát a gargeban ...voltam ma is korizni...
Hát úgy gondoltam én is, hogy ami nem jó, azt cserélem... Persze szép is lenne, ha mindent kicserélnék, annyi erővel vehettem volna egy újat is...
nem nagyon nézném ki belőle h csoppert épit
mizu veled am elissa?motor téliálmot alszik?
sose lehet tudni
azé ne mcsoppert épit
én csak azt cserélem meg csinálom ami nem jó..ami müxik ahoz nem nyúlok
tiszta OCC
ménem épitesz ak má 1 új motort?
Nagyon remélem, mert ez a 2007 tiszta szívás volt minden szempontból...
hát remélem a 2008-as év jobbat hoz mindenki számára
Amúgy tisztában vagyok vele, hogy nem lesz olcsó, épp ezért aggódom... Na mindegy, majd meglátjuk mit hoz a 2008-as év
MINDENT!
mer mit ujitasz még a blockon kivül? feséts? gumicsere vagy mi?
nem lesz olco müvlet azé
Komplett újítom az egész motort, beleértve a blokkot is. Hogy mikor látok hozzá, azt nem tudom, pénztárcámtól függ. Mivel mostanában nem túl sokat melózom, meg azt sem tudom jövőre mi lesz, mert most nincs stabil melóhelyem, és így elég kilátástalan a helyzet... Nem biztos, hogy meg lesz tavaszra, ha így haladok...
te mikor látsz hozzá? blockot is fullra ujitod?
Akkor jó
nem sértődök meg ne szarjá jah sztem is ez lesz a végleges.. a zöldel nem is mondasz hülyeséget maj még meglássuk mi lesz
am kezd ösze álni a gép
Meg ne sértődjél már fire papa Csak viccelődök, amúgy faja lett a km órád. Én így hagynám, hogy felül piros, alul fehér. Vagy esetleg alul zöld.
okés
ne okoskodjá az af 1 eddel te se ,me te meg az af 1 topicot nem találod de ak maj máskor nem irok nektek
1már megvan a másik is meglesz sztem a szekrénybe valahol
karácsonyozós szép estét...fire-faimtos de csak azért mert piros