Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szépek vagytok a motoroddal de tényleg picit sok a 310, szerintem ha neked még megéri akkor vidd lejjebb egy kicsit :) mondjuk 290 ugy h max 270-280-ig engeded az perfekt ár egy ilyesmi vasra
nem sok kicsit érte 310?
am monta a csávó akitől vettem mito acucokat,h tud rendszámos vázat 30ér.. csak átirás még 30..meg mekroa melo 1 váz csre,emg blokközép csere? rohattnagy..nulára szét kel szedni a motort
310 az irányár...de alkuképes vok...és nix érdeklődő...ha nem viszik...tavasszal...se...lehet megmarad...
télleg elissa és neked motor eladással mizu? menyibeá rulod? vmi érdkelődő?
hihi ....azt azért ne...még félreérteném
az is citormtol van ...am nem ,azt még nem cseréltünk de kitudja a jövő mit hoz
jah elég nagy az a gumi de annyi gumi van rjta h azt 1 életen át lehet égetni ,farolni,meg iesmi..sztem sm ezni gyakorolni jó az... h tuggáyl pol ugy kanyarodni h farolsz meg ienek...
kerékkel meg ovatosan, könyen hátra leeht takarani és nem tudod megfogni ezt a nagy motorrt
hát ez tény,te se kimélted a mitot,én se az apriliát.. most gazdát cseréltek,fojtatódik az egész csak te apriliával én meg a mitoval
nya szép...az alsógatyád a sajátod v az is citromtol van ...nem hagyhattam ki bocs srácok
oks.. bár mondom még nem nyomom olyan durván azé
de majd begyakorlom
hát annyira még nem próbálgattam de lefékezgetni fasza sztem de osztálytársam bátyja szegeden supermotozik versenyez tudok tőle fasza vágott gumikat szerezni ami már versenyre nem jó de nekem még fain... majd az lesz rajta.. amúgy nem nagyon tetszik ami most van rajta olyan nagy ballonos
jólvan na csak poénból írtam... hogy őszinte legyek én se sokkal jobban szoktam kímélni a motorokat..
csak a block,a kipufff,a hátsó telo lengőkarja, az első agy,hátsó gumi...
Riesen , Jó a hátsógumi az etx-en? Az is tőllem van , de majnem a fél motor tőllem van
vigyázz nehogy hátravágjon... engem 2hete majnem hátrabaszott oan 40körül.. váltottam keréken 3.ba és ugy megugrott,h majnem hátasd dobtam
jóvan má te se panaszkodhacc,azé te se alapjáraton motorozol am meg a suzukit amikor megtiltattuk kissé,ak melegitettem
ak ugyláccik nem is meséltem,má rég történt.. vagy 2-3 hónapja biztos.. eltört azéger és benyirta nem tehtek róla nektek is eltörhetett vna:P
ma gyakorolgattam egy kicsit az egykereket mondjuk még csak 1be meg a féket először kezelni.. már 3-4 méter megy mondjuk csak a féket próbálgattam h hogy reagál dolgokra meg szoktam h nem lerakni a lában hanem a féket nyomni
hát jah látnád egyszer motorozni.. nem nagyon sajnálja a gépeket múltkor a suzukijukat ott szabályoztatta a garázsba kb 1perc járatás után de fain volt tetszett...
hát akkor elég nagy szerencséje volt nekem is 6os hőértékű volt a mitoba és dugócsere lett a vége mert szétolvadt.. ő tudja de sztem ne játszon vele..
Ugye, hogy nem mesélte Szegény Polini... Firenak tényleg csak a szimó való
bazzee...ez komoly?nyekkk?
Nem! Akkor nem kérdeztem volna
nem is meséletem ,h kinyirtam?