jáhhh fire vizpumpa szimeringet már cseréltem neki nyáron a gépébe + ami ott van csapág azt is szal azokat ki lehet löni 99% hogy nem az a kaki
akkor a többit kell
demy véleményem szerint ha már be sem indul akkor annak kurva sok oka lehet.
lehet csak egy de lehet az összes dolgot ki kell cserélni, ami marhára nem kellemes
sztem még ugy is rizikos használt motort venni ha megy, élö példa nekem beált egy hét után szerelö mondta utángyártott dugo volt benne basztak bele gyárit venni
most vertex van jol is megy no problem
Hali mindenkinek!
Szerintete, megérné egy aprilia tuareg rally típusú,mocc ami kb 2 évet állt,1 fűtött,szárt helyen,és nem indul,mert a gazdája szerinte, kapaszkodjatok meg!////BELEÉRT A DUGATTYÚ A POWERSZELEPBE /////Vagy ennyire hülye vagy nem tudom.
Ja és 30-40e forint a motornak az ára,és tök gyári,én meg szeretek szerelni,tehát csak csak meg lehetne csinálni,ha nincs nagy baja.
Na vélemény?
köszi!
aham,vágom.. azé nem rosz ugy letenni télire 1 motort h nem megy? télen kell emgcsinálni ,nyáron meg motorozni én is most csinálom a mitot,h tavaszra csk rákelljen ülni,beinditani és menni
Pont ezt akartam mondani. Ha ott folyik, akkor a henger van elrepedve... Tömítés a hengerfejbe, meg a henger talpán van. Kipufftömítésnek köze nincs ehhez. Nézd meg, hogy nem-e máshonnan folyik oda a víz, és csak ott csepeg le, ahogy Domi mondja.
Jah, majd megbeszéljük még addig, alap, hogy megyek Tuareget meg elrakta a tulaj télire, majd tavasszal folytatjuk, úgysem motorozott vele ilyen hidegben.
de ott a kipufogonál nincs semmi tömités a viztér fele.. max hengerfej,hengertalp,vagy viz szivattyu ahol viz fojtat.. vagy kilukatt a henger és ak fojik a casvarnál.. elrepett vagy mittomén
phiso
ak nyáron csak beiktatsz te is egy kisujjszállást júli 10-13... hihetetlen nagy buli lesz... és ak öszefutnatnánk.. hát tuareg tali má nem lenne belőle me az má 1ikünknek sincs,de nembaj
télleg haverod tuaregjét sikerült beéleszteni,amit montatok h nem indult...
Pedig valami megoldás csak van rá. Majd még kérdezősködök. Még van időm kitalálni, mire kész lesz a motor, huhh... Még odébb van pedig már nagyon motorozhatnékom van
Mármint a könyökből távozik a hűtővíz? Mert az érdekes lenne, akkor nem menne túl jól... Amúgy valszeg ilyenkor tömítés gond van, szét kell szedni, meg kell nézni.
hali
haveromnak ugyanaz a tuareg rallyja van mint nekem csak neki 160 as
azt a kipufogokönyöknél ahol fel van fogatva három csavarral a hengerhez ott cseppekbe távozik a hütöziv belöle
arra tippeltünk hogy a tömités miatt de anyira én sem vagyok prof
hibátlan pöc röd indul semmi problem vele nagyon jol megy csak ennyi hogy csöpög ez a xar azt vinni kell vizet hogy utána töltsen
kérdésem lenne én a tömitésre gondoltam, de nem vagyok benne biztos ezért kérnék egy kis segitséget töletek
akkor a többit kell
lehet csak egy de lehet az összes dolgot ki kell cserélni, ami marhára nem kellemes
sztem még ugy is rizikos használt motort venni ha megy, élö példa nekem beált egy hét után szerelö mondta utángyártott dugo volt benne basztak bele gyárit venni
most vertex van jol is megy no problem
bár sztem nincs elrepedve a henger de megsasoljuk köszi a segitséget
Szerintete, megérné egy aprilia tuareg rally típusú,mocc ami kb 2 évet állt,1 fűtött,szárt helyen,és nem indul,mert a gazdája szerinte, kapaszkodjatok meg!////BELEÉRT A DUGATTYÚ A POWERSZELEPBE /////Vagy ennyire hülye vagy nem tudom.
Ja és 30-40e forint a motornak az ára,és tök gyári,én meg szeretek szerelni,tehát csak csak meg lehetne csinálni,ha nincs nagy baja.
Na vélemény?
köszi!
ak nem jöttetek rá mi a tuareg gyikja?
ak nyáron csak beiktatsz te is egy kisujjszállást júli 10-13... hihetetlen nagy buli lesz... és ak öszefutnatnánk.. hát tuareg tali má nem lenne belőle me az má 1ikünknek sincs,de nembaj
télleg haverod tuaregjét sikerült beéleszteni,amit montatok h nem indult...
én is a tömitésre saccoltam mert azt mondta ott elég silányan kente ki a tömitéssel
azt már a pélo ki van mindig utána öntetni a vizet
tehát a nem a könyökbe meg nem a könyökböl hanem az egyik tarto csavarbol
haveromnak ugyanaz a tuareg rallyja van mint nekem csak neki 160 as
azt a kipufogokönyöknél ahol fel van fogatva három csavarral a hengerhez ott cseppekbe távozik a hütöziv belöle
arra tippeltünk hogy a tömités miatt de anyira én sem vagyok prof
hibátlan pöc röd indul semmi problem vele nagyon jol megy csak ennyi hogy csöpög ez a xar azt vinni kell vizet hogy utána töltsen
kérdésem lenne én a tömitésre gondoltam, de nem vagyok benne biztos ezért kérnék egy kis segitséget töletek