ÉN egy RX 125-öst, max 11kW-os forgalmival! Bassza meghozni...
Előtte Tuareg Rally volt az már lenne is csak épp eékapkodták elölemXD De jobb is az RX mert szerintem könnyebben irányíthjató és könnyebben meg tudom szokni
jah én is sínylődök... bár most kerültem egyet jobban vagyok egy kicsit kiszellőzött a fejem.. bakker elmentem vagy 1.5kmre a háztól kifogyott az üccsi bakker megborítottam hallottam h folyt át rugom semmi megtolom beindul tőgázon pirítottam a főutcán ha kifogy elguruljak hazáig.. csak egy sarkot kelljen tolni de kibírta hálistennek meg egy egykeróra is futotta... másnap:
isten megteremté az alkoholt hogy az emberek szórakozzanak,
az emberek szórakoznak szórakozni elhanyagolják isten,
ez istennek nem tetszik ezért megteremté a másnapot!
hogy bsssza meg
nekem monyuk megvan a pénz a elujitásra,meg kapok is karira szva lazal nem elsz baj,de ma elmarad a szerelés, szinten aluli közérzet miatt az a tegnap este..
Én örülök, ha tavaszig összejön a motorfelújításra a lóvé... Illetve még tavasz előtt, hogy jó időre már kész legyen. Bár már ebben is kételkedek, amilyen sűrűn mostanában melózok...
Előtte Tuareg Rally volt az már lenne is csak épp eékapkodták elölemXD De jobb is az RX mert szerintem könnyebben irányíthjató és könnyebben meg tudom szokni
isten megteremté az alkoholt hogy az emberek szórakozzanak,
az emberek szórakoznak szórakozni elhanyagolják isten,
ez istennek nem tetszik ezért megteremté a másnapot!
hogy bsssza meg