Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt se vmi gazdag de remélem egy olaj belefér neki
Már aki kérhet... Nálunk csóró Jézuska lesz idén
Olajat meg benzint XD Te?
Én meg majdnem minden nap motorozok szinte
mondjuk nem sokat de úgy fáj a torkom (tegnap este is odabszott egy kicsit) nem is birok szinte beszélni... de sztem ma is kerülök egyet nem maradhat el...
no jah
Nekem belémveszne... Még +5 fokba is folyton balhé van... Tulajdonkéépen szerinte hidegbe nem szabad motrozni, mert megfagysz, melegbe nem szabad nyáron, mert nagy a forgalom, sötétbe ugye eleve nem, szóval szerinte olyan 22-25 °C körül lehet, de csak abban az esetben, ha kicsi a forgalom, és süt a nap....
hát lehet igaza van...
Beöltöztem elég komolyan de tényleg van vagy -8 fok, nem is mertem 50 felé menni mert akkor már annyira hideg volt hogy az nem igaz. Hűtőt teljesen ki kellett takarnom mert a víz nem volt hajlandó feljebb mennni meg ilyenek. Apám azt mondta hogy idióta vagyok
nem vittél zacsimelegítőt? ...
Bikázd meg valamiről. Vagy tölsd fel..
Az enyém meg most volt kint egy rövid kanyarra. Még a f.szom is lefagyott.
Sajnos,a szikrát,szerintem nem tudom meg nézni,mert ezen nincs berugókar.
És az aksi is halott lehet,vagy csontig le van merülve.
Mit kértetek a Jézuskátol?
hihi...az enyém pikk-pakk a gargeban szunyókál és várja a jóidőt...
anyi pénzt szrem mindenképp megér
ne is mond,másnap... énm is eléggé kész vok
ja oks monyuk a mi motorjaink is darabokba vannak azok még annyira se mennek mint a tuareg
Nézd meg, ad-e szikrát, nehogy az elektronika is szar legyen benn... Ha csak a szelep beért a dugóba, az tényleg egy 25-30 ból orvosolható, jó esetben... Ha esetlega henger is sérült, vagy a főtengely, akor persze megy fel az ára...
hú kicsit lemaradtam emailból nyitottam meg és nem figyeltem h van új oldal ez a másnap
jah sztem szedd szét nézd meg meg rakj új tömítést meg nézz át akkor mindent ha már szét van szedve nem-e valami bibis..
ahojjj
Nem hülye, csak fordítva mondanám: a power ért bele a dugattyúba. Ennek a javítása nem lesz olcsó, 35 ezer körül biztos, ha nincs más baja. Mondjuk 30 ezret megér talán így is.
Mondjuk nem volt fagyálló a vízben, és szétfagyott. Vagy csak egyszerűen elöregedett.