Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt a k*rva... Kínyírtad a Polinit vaze?
azt ink tőlem kérdezd me nálam történt az eset.. am ketéttört a zéger a csapszegnyél,kirepült a fele, és benyirta
jaaa ok aszitem nekem irod,h "köszi h szóltál h ne mis polinis" de akk all right
nem rajongok a veterán gépekér.de tény h szépen megvan csinálva
nem azé nbem jön ki, ez itt annál byonolultabb bevan heggesztve az 1ik oldalon
B9ESt ír az ngk honlap etxhez: http://www.ngk.com/results_app...
B10EG tökéletes a polinihez és a sima hengerhez is... De ha nem egyfolytába nyélen közlekedsz akkor jó bele B9EG (azt mondják azt nehezebben köpi) Haverom ETXe pl 6os hőértékű Brisk gyertyával megy Igaz azon gyári és erőtlen henger van. Sztem gyári hengerhez doszt elég a 9es hőérték, még a tűelektróda sem fontos. Pl: B9ES 800Ft felém...
Miért, mi lett vele amúgy?
de tudtam mondtam... csak megköszöntem h szólt h ha még az van benne nem biztos h jó lesz bele a gyertya..
Nem csúnya
Ez nagyon szép moci
Nekem mondod? Szedtem már le dagasztógépről karnyi vastagságú tengelyről embernyi nagyságú villát, felhevítettük, aztán én meg ütöttem a legnagyobb kalapáccsal ami a közelben volt, és lejött
CSak annyira nem jó lánggal felhevíteni teljesen, mert gyengül az anyag, és recccs!
A melegítés tényleg használ! Én se hittem benne, de be**artam mikor a rárohadt fogaskereket fogóval lehúzták előttem! Kiég a két fém közt a dzsuva
simson? ha nem melegíted fel akkor nem igazán akarodzik neki kijönni, ha meg kalapálod akkor elferdül a váz és úgyse jön ki...
áh sztem az nem fog kijönni még igy se pedig most má elég érdekesen nézki a tengely, h a végén nicns semmi,a csavar levan törtve a lengővillával 1 vonalba
Legalább végre lehet hátso lengővillatengelyt cserélni benne Nah mentem aludni! Joéjt mindenkinek!
ne mma nem dobáltam meg 5kilós farönkkel,most csak toltam-toltam ,ne mindult aztán elengetem amerre lát, és letört de a tegnapi eset má am is nagyon megviselte,levolt hajolva má nagyon,ez cak az extra volt neki
Oszt hogy törted le te buta? Nem is indul be meg semmi de azért letöröd.... Goldolom azért tört le mert nem indult be Ma is dobáltad 5 kilós farönkökkel a motort?
csinálunk szimoval vidit,azzal azé leeht menni ien időbe is.. meg hullani is azé ja am letörtem a lábtartót megin a szimorol
hát meséltem is h mi lett a polnivel őszel,ne mond má h nemtuttál róla baszod
képet majd...
Váo , biztos király lessz Csak szúrsz majd 1 képet ha kész
minden elismerésem nagyon tip top a pegaso
én is most szereztem meg a matricákat a sárkányra
lessz rajta ilyen dakaros matrica kuva jol néz ki vele
Örülük hogy tetcett Télen csak ilyeneket lehet csinálni , kimenni a türörjégre életveszély... Tapasztaltam Majd ha jobb idő lessz szinálunk "menés" videót is