Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem még a 19es is nagy
de eladó van nekem...
nincs...
34es dell orto karbi vkinek?
dead a topic
hát igen.. gyors rajzoltam má vmit a te képedre
okés
a szunnyado művészlélek ...
köcce Elissa még élek, bár tegnap majnem..... am kössze Fire, maj lesz vhogy gyűjtögetek aztán majcsak szólok
nesze elissa
kiküllőzöd a gyári cuccot,elvigyed a gyári agyakat meg a 2 ráfot küllőshöz,nekem 8eer volt 1 felnibe,emgcsinálatod,gumi rá és kész is
Hello! Szerdán megjön a lendkerék és újra működni fog a gépes:D:D:D:D
maxi-örülök h élsz még...
nesztek...speedesek
tudom nekem a hátsó felnim valahol ketté van repedve állítólag
hát a km órával nemtom mit lhet csinálni, nemtom h a csigától függ e,de sztem ink az órától, h menyit mutat..leg többet mér,jó érzés lesz vele menni,mintha többet menne
am ez két ráf , nem komlett kerék...tuareg 125 hátsó fárok
10be a két felni? az nem tűnik soknak vhogy megpróbálom előkeríteni a pénzt és sztem érdekelni fog a dolog csak am a kilóméterórát azt nem elhet megcsinálni valahogy, hogy működjön utána is? mert msot ugye 21es a kerék ha rámegy egy 17es akk csalni fog elég sokat.....
délután mek 1 kört a mitoval
sm eknek 17es felni van... tudok 2db 17es ráfot,ami jó lenne a tuaregedbe ha érdekel...10esér
hát én még élek még mindig ugyan az a vas van, de 70ccm most egészen jó már, sztem vagy nyár vége felé tejesen készen lesz, mert még előre akarok új felnit, 18ast kicsit sm hatást akarok rá
szeva fire
cső
reggelt
Hát ha lenne pénzem simán vennék egy ilyet tesómé is ilyesmi csak régebbi... Ma feladtam a nyertes lottószelvényt szal a szezont már új gépekkel kezditek... meg én is Brevával meg Bömm stb stb...
te még élsz maxi? mivan a motorral,meg veled? még mindig a kis 50es tuaregel nyomod?