keresek az alábbi képeken levő kézvédőt, vagy hozzá hasonlót(22-es kormányon volt, Gilera RC-n) Újat nem merek venni, mert nem tudom, rá lehet e szerelni a kormányomra, meg ez "tapsifül"stílusú illik rá leginkább. Ha esetleg van valakinek elfekvőben hasonló, jelezzen már vissza
NGK-val, véleményem szerint, már csak azért is, mert az a gyárilag előírt gyertya bele (NGK B10EG/BR10EG). Bár azért megnézném egy Denso Iridium Racinggel is Ja, és üdv a köreinkben, és gratz a motorhoz!
Köszi Szépen a választ!
jah az leszek
jövőhéten cserélek benne olajat, gyertyát levegőszűrőt meg a karbit kell megnézni sztem mert vmiért lezabál állandóan és 6-7e nél nem akkar jobban pörögni de ha meghajtom akk meg megy utánna kiforogja magát... nah majd kitörpölünk neki valamit
ahm...szoval szerelő lexel....olaj: én Motorexet v. Castrolt használok csak...ez a 2ami nálam bevált...de ha tehetem akkor csak az elsőt gyertya: NGK, bár ami most benne van asszem champion
helló mindenki mi ujság van itt? látom páran új moccal küldik nekem elvileg most lesz új festés rajta, meg most cseréltem kuplung lamellát is, még kéne egy hátsó gumi, meg egy új akksi ja meg egy kipufogó könyök mert közbe az is sz*r lett
Köszönöm Szépen!
Hát nem tudom talán épp az ilyen havas, saras idők miatt!
Régebben is tetszett de akk még épp speedes dolgok jobban vonzottak.. meg motorszerelő suliba járok o.f . európabajnok 3 endurós meg országos bajnok, meg az osztály 70%-a off-roados mondom kipróbálom én is de eddig nagyon tetszik.
Lenne egy pár kérdésem: milyen olajat szoktatok rakni a blokkba, gyertya?
Előre is köszi Üdv!
tanuljál kerekezni, tavasszal nyomunk egy versenyt
crossozgassál,én meg speedezek... na maj azé tavasszal ha kész lesznek a gépek, és ösezfutunk csak viszacseréljük a gépeket 1 kör erejéig
keresek az alábbi képeken levő kézvédőt, vagy hozzá hasonlót(22-es kormányon volt, Gilera RC-n) Újat nem merek venni, mert nem tudom, rá lehet e szerelni a kormányomra, meg ez "tapsifül"stílusú illik rá leginkább. Ha esetleg van valakinek elfekvőben hasonló, jelezzen már vissza
jah az leszek
jövőhéten cserélek benne olajat, gyertyát levegőszűrőt meg a karbit kell megnézni sztem mert vmiért lezabál állandóan és 6-7e nél nem akkar jobban pörögni de ha meghajtom akk meg megy utánna kiforogja magát... nah majd kitörpölünk neki valamit
Hát nem tudom talán épp az ilyen havas, saras idők miatt!
Régebben is tetszett de akk még épp speedes dolgok jobban vonzottak.. meg motorszerelő suliba járok o.f . európabajnok 3 endurós meg országos bajnok, meg az osztály 70%-a off-roados mondom kipróbálom én is de eddig nagyon tetszik.
Lenne egy pár kérdésem: milyen olajat szoktatok rakni a blokkba, gyertya?
Előre is köszi Üdv!
Én cseréltem fireballal el a mitom... Úgyhogy Etx tulajdonos lettem