Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te nem
Pár kép a pegasomrol Elég koszos sajna összecsaptak a kamionok ma
Én is beszálhatok a versenybe?
bocs az egyik kétszer ment el, ehelyett
speedel nehezeb,bmint az etx el de maj igyekszek csak elötte kell rá hátsó fék
alap
tanuljál kerekezni, tavasszal nyomunk egy versenyt

crossozgassál,én meg speedezek... na maj azé tavasszal ha kész lesznek a gépek, és ösezfutunk csak viszacseréljük a gépeket 1 kör erejéig
Köszönöm Szépen!
Sziasztok

keresek az alábbi képeken levő kézvédőt, vagy hozzá hasonlót(22-es kormányon volt, Gilera RC-n) Újat nem merek venni, mert nem tudom, rá lehet e szerelni a kormányomra, meg ez "tapsifül"stílusú illik rá leginkább. Ha esetleg van valakinek elfekvőben hasonló, jelezzen már vissza
hmm.. ismerős valahonnan de nem tom már h hol is láthattam... így ha ránézek azért fáj a szívem.. de ott a műhelybe az etx az vígasztal...
lehet mégse lesz festés in kemgcsinálom az apróságokat.. hátsó fék,ülés,öninditorelé,hűtő,szivato, kiegyenlítőtengely, ülés újrahúzás és motorozok
NGK-val, véleményem szerint, már csak azért is, mert az a gyárilag előírt gyertya bele (NGK B10EG/BR10EG). Bár azért megnézném egy Denso Iridium Racinggel is Ja, és üdv a köreinkben, és gratz a motorhoz!
Faxa nagyon
vannak képek am a motorrol minyá feltesdzem
ismerős emberek itt a forumba
és amúgy melyikkel megy jobban? (gyertya)
Köszi Szépen a választ!
jah az leszek
jövőhéten cserélek benne olajat, gyertyát levegőszűrőt meg a karbit kell megnézni sztem mert vmiért lezabál állandóan és 6-7e nél nem akkar jobban pörögni de ha meghajtom akk meg megy utánna kiforogja magát... nah majd kitörpölünk neki valamit
maxi a nagy elveszett ember végre vmi életjel...
ahm...szoval szerelő lexel....olaj: én Motorexet v. Castrolt használok csak...ez a 2ami nálam bevált...de ha tehetem akkor csak az elsőt gyertya: NGK, bár ami most benne van asszem champion
helló mindenki mi ujság van itt? látom páran új moccal küldik nekem elvileg most lesz új festés rajta, meg most cseréltem kuplung lamellát is, még kéne egy hátsó gumi, meg egy új akksi ja meg egy kipufogó könyök mert közbe az is sz*r lett
meg az ilyen "ugrálós" dolgok is bejönnek
Köszönöm Szépen!
Hát nem tudom talán épp az ilyen havas, saras idők miatt!
Régebben is tetszett de akk még épp speedes dolgok jobban vonzottak.. meg motorszerelő suliba járok o.f . európabajnok 3 endurós meg országos bajnok, meg az osztály 70%-a off-roados mondom kipróbálom én is de eddig nagyon tetszik.
Lenne egy pár kérdésem: milyen olajat szoktatok rakni a blokkba, gyertya?
Előre is köszi Üdv!
üdv körünkben... ha szabad tudnunk miért nyergeltél át terepre?
Üdv!
Én cseréltem fireballal el a mitom... Úgyhogy Etx tulajdonos lettem