Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

látom itt zajlik az élet szépen lassan, de zajlik én meg megtartom a motort, msot lesz újrafestve.....meg ma sikerült esnem egyet a fékkarom bánta amit msot vettem rá nemrég, szal happy, de ez van majd ha meglesz a festés teszek fel képet
nah széles utat!
na mek fürdőbe
ne báncsad a mi elissánkat !
riesen!
felattad má a cuccot?
talán azért mert nem adnám oda 250 ért. de biztos érted hiszen nő vagy.-ez igen
fire-most megkaptam... én nem sértegettem...de ő egyből
jók is.. hidd el mentem má pár olyannal, vett pár ismerős és semmi baj nincs velük..
nem arraol van szó fire h nem akarunk yamit venni...hanem minden topicba beteszi...csodálkozom h még nem tiltották le...mert az iet nem non szeretik...meg ott van rá a megfelelő...akkor most én is kezdjem mindenhová benyomni...fel van téve hirdetésbe nem egy helyre...meg időközönként az adás-vételbe...oszt csááá...és írtam is h nem megbántás a cél
akkor ott kell megvenni biztos jók
hát az tény h nem sok közünk van a yamaha tt 600akhoz és tuttommal nem is akar senki itt iesmi moccott venni.. én ha ien rendszám nélküli motort kéne venni ak onnan venném,ahonnan az etx et.. 200körül full jó 600as endurok vannak
ebben most egy enyhe flegmizmust vélek...felőlem
és ha mégis akkor majd megírhatom neked?
ger-nem akarlak megbántani....de miért kell állandóan minden topicba betenni h elado-erre ott van az adás-vétel...ettől még nem bíztos h hamarabb elkel...pláne h most non langyos a piac
eladó 410.000ft yamaha tt 600s 1 henger 4ütem sport kipuff durva hang
igy jött,hoyg váltottunk
de van.. az új speed gépekről
no jah...beszélgethetnék itt a szellemekel ...kellett nektek mocct váltani...a fene a pofátokat ...de azért örülök h írogattok ide is
Mondjuk mostanában mi se voltunk túl aktívak... Dehát nincs Tuareg, nincs miről beszélni...
de azé él,me itt vagyunk még de am ha mi 2en nem irkálnánk,ak téleg elég halott lenne a topic,me elisa aki jár ide sűrűn még,de ő meg magával beszélgetne?
Jaja, bazeg, nincs Tuaregünk, már nem is él a topic...
tod mi van phisoo? elattuk a tuaregeket
Nagyon kihalt a topic mostanába, mi van veletek srácok?
az jó
igen igen...ien fekete bőrre gondoltam...jaja jo árban vannak
aham..vmi fekete bőr? azok má vannak 20körül nem?
nem akarok semmi bonyolultat...vmi egyszerűt