hát igen ,mitoval nem lehet menni ebbe a szarba,ugy akaprt öszevisza mint a szar.váltottam felfele ak is öszevisza járt alattam..:D de azt érzem h jó erőbe van a gép
képet maj sztem délután csinálok,csakkikell menni a telekre me ott van..most mek kondit cserélek a szimoba és mek motorzni,rem az a bajaa szimonak... aztán elmek képet is csinálni
nézz oda az új sportmotorosoknak esik a hó,endurosoknak meg nem.. hülye idő..sportmotorral ien idő be nem lehet menni,neke mkapart a mito üöszevisza akaármit csináltam
Amúgy nekem is tök furcsa volt a Tuareg után az AF1, sokkal brutálabbul megy Amúgy, ha 20-ból megvan a festésed, akkor szerintem ne habozz megcsináltatni, mégiscsak egy új fényezés lenne.
apám streint ne nyújjak a festéshez,de sztem meg lekéne feketére,maj látom h a keret hogy engedi,kb 20ból meglenne a komlett festés me haver csinálná akciosan nekem
nah srácok,hazaértünk,elég necces volt az ut,150km havas szar uton,futóval.... csuszkáltunk öszeviszak kocsival.. meg elég érdekes ful havas uton sportmotorral menni,azé most itt ithon mentem vele 1 kört, van 1 rész ahol nem genyás az ut,hát elég brutálul rugja magát a gép sokka lerősebb mitn az aprilia na maj irok,képek még nincsennek,most mek..
phisoo... szétcsaptad magad?
hihi akkor jó kis estéd volt...dehát ien is kell ...amugy meg felénk esett pár szem hó...de semmi extra...nem maradt meg...még csak be sem terítette az utakat...csak a füvön látszott meg...én is fehér karácsonyt akarok jó felétek h esik...
ha hazaértetek a mitoval...várjuk a fotokat nagyon kivi vagyok már... és sztem mindenki olyanra csin amien a szívéhez közel áll...sztem jó lex majd feketén is...de nekem teccik ez a lucky dizájn vagy mi a mano is ...a gépsárkány is azért lett ien amien...mert iennek álmodtam meg...és egyedit akartam
Képeket kérünk! Amúgy én is feketére akarom majd az AF1-et, pontosabban fekete-ezüstre, nagyon brutál lesz Basszus úgy kiütöttem magam tegnap, mint állat... Megittunk haverommal egy-egy házi páleszt, egy üveg Tequilát, meg 4-4 sört fejenként... Alig találtam haza Asszem, ma pihengetek Amúgy nálunk is tökre szakad a hó, mondjuk már tegnap elkezdte, remélem fehér karácsonyunk lesz.
na indulkok a mitoér jó h pont ienkor kell esni a hónak... nálunk több centi hó áll mindenho,az úton is... és most is szakad..és 70km re megyünk... na de maj megoldjuk
full fekete lesz,nekem nagyon nem jön be a lucky-s fényezés meg am se vmi jó a festés má rajta, de én fketére akarom itt 1 kép,monyuk nem pont ien lesz.,me én semi matricát nem akarok,meg felnicsikot se rá,de hasonlo lesz
Váááo Luky Explorer Mito? Állat! Ezzel a fényezéssel meg pláne! Hátmég ha 2-es mito lenne fordított villával, és 4 dugós fékkel, de így is tuti... Csak ha újrafesteted, és teheted, szerintem ugyan ilyenre.... Persze neked kell, hogy tetszen.
persze fogok járni ide ne addódjatok hát ez most igy jött,kaptam 1 ajánlatot és élek vele... am motorozta m1 utolsot a géppel, meg lemostam,előkészitettem h holnap tudjuk vinni.. hiányozni fog
képet maj sztem délután csinálok,csakkikell menni a telekre me ott van..most mek kondit cserélek a szimoba és mek motorzni,rem az a bajaa szimonak... aztán elmek képet is csinálni