A motorért mindent! És nem egyedi alkalom volt ez a kettő... HAvernak is hoztam első gumit az apriliahoz.. Asszem azt buszon... Dede nem értem... Teszek az egészre, csak a motor legyen pikk-pakk...
Mentem úgy pl Pestre, hogy Füredig busszal, ott meglátogattam Gerit, mert kellett a féktárcsatartó alu vacak, aztán felültem a vonatra, és irány pest... Igenám, de a busz az gyorsa, de Füred-Pest vonatot nem ajánlom senkinek.... Személyvonat, minden bokornál megáűll, és vártam rá egy csomót a hidegben asszem két éve januárban....
fain a képed.. jujj gecc télleg a csavarok,amiket lefurtunk me nem lehetett kiszedni,azok bennemarattak a felnibe őő,én gumisnál cseréltettem a gumit mindig..
am nekem is kicsit furcsa ott látni az etx em
ez még ak készült ameik nap cseréltünk csak h te is láss engem a te ex mocidon
jah magamnak is fura azért még hiányzik a mito... de kezdek már megbarátkozni ezzel a kis trüttyögővel is... remélem a hétvégén sikerül mégjobban megnézzük h is megy ez a téma a homokbányában...
kb. 1-2hónap kap egy fejidomot (vmi dupla kiskörlámpásat gondoltam rá) leveszem az órát is ilyesmi meg egy új faridom vagyis égnekálló..
am nekem se volt gáz a mitoval nekem is rákérdett de csak nevetett rajta
ésszel kell csinálni bakker szaroztam ma az etx-el.. bennehagytad a felnibe a beszakadt csavarokat ami a tárcsát fogja már csak 1van benne holnap azt is kioperálom megy rá a cross szett és go homokbánya.. am te a hátsó gumit otthon cserélted?
hány colos az első kereked?
áh,csak vicc
felattad má az izzókat,vagy én hiába várom őket?
Mentem úgy pl Pestre, hogy Füredig busszal, ott meglátogattam Gerit, mert kellett a féktárcsatartó alu vacak, aztán felültem a vonatra, és irány pest... Igenám, de a busz az gyorsa, de Füred-Pest vonatot nem ajánlom senkinek.... Személyvonat, minden bokornál megáűll, és vártam rá egy csomót a hidegben asszem két éve januárban....
am nekem is kicsit furcsa ott látni az etx em
ez még ak készült ameik nap cseréltünk csak h te is láss engem a te ex mocidon
nem tudsz még valahonnan?
kb. 1-2hónap kap egy fejidomot (vmi dupla kiskörlámpásat gondoltam rá) leveszem az órát is ilyesmi meg egy új faridom vagyis égnekálló..
ésszel kell csinálni bakker szaroztam ma az etx-el.. bennehagytad a felnibe a beszakadt csavarokat ami a tárcsát fogja már csak 1van benne holnap azt is kioperálom megy rá a cross szett és go homokbánya.. am te a hátsó gumit otthon cserélted?