Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aham
vmi tura
mien csizmát kaarsz?
sömm...ha küldték a pénzem...sztem nézek csizmát+vesevédőt
mizu am elissa?
elissa,kérdezhetek vmit?
hány colos az első kereked?
áh,csak vicc
ak jól montam
egyszer már írtam itt elől- 21, hátul- 17
21colos nem?
Elissa. Neked elől mekkora kerék van?
riesen!
felattad má az izzókat,vagy én hiába várom őket?
Az 50-es Tuareg Wind melyik motorolajat szereti?
A motorért mindent! És nem egyedi alkalom volt ez a kettő... HAvernak is hoztam első gumit az apriliahoz.. Asszem azt buszon... Dede nem értem... Teszek az egészre, csak a motor legyen pikk-pakk...

Mentem úgy pl Pestre, hogy Füredig busszal, ott meglátogattam Gerit, mert kellett a féktárcsatartó alu vacak, aztán felültem a vonatra, és irány pest... Igenám, de a busz az gyorsa, de Füred-Pest vonatot nem ajánlom senkinek.... Személyvonat, minden bokornál megáűll, és vártam rá egy csomót a hidegben asszem két éve januárban....
Én még úgy vettem, anno Őőő, ha jól emlékszem, talán a parilláéknál láttam egy csomó idomot, sárvédőket, stb... Link
hallod feri lehet azé nem meg az index,me az a szerencsétlen relé kicsit öszevan nyomva én nemtom micsináltál te azzal
fain a képed.. jujj gecc télleg a csavarok,amiket lefurtunk me nem lehetett kiszedni,azok bennemarattak a felnibe őő,én gumisnál cseréltettem a gumit mindig..
am nekem is kicsit furcsa ott látni az etx em
ez még ak készült ameik nap cseréltünk csak h te is láss engem a te ex mocidon
jaja olyat hol szerezted?
nem tudsz még valahonnan?
Olyan faridomot akarsz, mint az enyémen volt? (lsd adatlap) Az se gyári
jah magamnak is fura azért még hiányzik a mito... de kezdek már megbarátkozni ezzel a kis trüttyögővel is... remélem a hétvégén sikerül mégjobban megnézzük h is megy ez a téma a homokbányában...
kb. 1-2hónap kap egy fejidomot (vmi dupla kiskörlámpásat gondoltam rá) leveszem az órát is ilyesmi meg egy új faridom vagyis égnekálló..
sufni tuning ...hát ez jooo ...fura látni téged fire exén ...de amugy jo kép...
am nekem se volt gáz a mitoval nekem is rákérdett de csak nevetett rajta
ésszel kell csinálni bakker szaroztam ma az etx-el.. bennehagytad a felnibe a beszakadt csavarokat ami a tárcsát fogja már csak 1van benne holnap azt is kioperálom megy rá a cross szett és go homokbánya.. am te a hátsó gumit otthon cserélted?
Én inkább kihagynám...
nya az szép lehetett