Gyurcsány apja visszaeső tolvaj volt
2007.12.12 06:00
Magyar Nemzet
Gyurcsány Ferenc kormányfő édesapja több alkalommal is ült börtönben lopásért - ezt támasztják alá a New York Polgári Kör honlapján található a dokumentumok. Az iratok tanúsága szerint idősebb Gyurcsány Ferencet 1979. november 19-én a Pápai Járásbíróság mint különös visszaesőt egyrendbeli lopásért és egyrendbeli kisebb értékre elkövetett lopásért 11 hónapi szabadságvesztésre ítélte, és két évre eltiltotta a közügyektől.
srácok, erre csak annyit tudok mondani, függetlenül attól hogy ez az én személyes problémám-e vagy a bárkivel megeső történet, hogy hajjaj. szerelő bácsit updatelem a tőletek kapott infókkal, aztán meglátjuk lesz-e valami fejlemény. azt mindenesetre nem hagyom hogy hüjének nézzen az öreg, még akkor sem ha tényleg az vagyok a témához. most szerintem én jóval többet tudok a témáról mint amit ő szeretne tudni hogy nekilásson a gépnek. tényleg köszi az infót srácok. ;)
nállam is így van. 90utánni srxnek nagyon tetszik a formavilaga. De amikor elkértem egy vfrt egy körre nagyon élveztem hogy még 130ról gyorsul, kanyarban dönteni tudok egy egézségeset, egyszerűen megfogott.. (L)
hasonló mint a bandita...de vhogy nem...nálam a banditnál is ugy volt...h én éreztem he z az...vmi megfogott benne...bár sztem ez másoknál is így van...h van olyan mocc amire ránéznek...beindítják..meghallják a szépen duruzsolo hangját...tezsnek vele 1kör...t...és...áááá....vagy totál elsőre letagloz és azt mondod ez az...ez kell nekem...vagy tovább kell keresgélni
festés ne mvmi jó,de má elvan inzézve a festő haverommal a festés rá..full fektére akarom,minden idomot, plexi fóliázás másik haverra lebeszélve.. van fekete burcuccom,még régebbről.. fekete bukó... midnen fekete lesz ien ghost rider mitot akarok csinálnni belőle blockilag meg jó ,nemrg élett újitva minden benne
De lehet, de nekem akkor is nagyon tetszik. Meg az az igazság hogy ezeken kívűl még olyanba gondolkodok, hogy yamaha srx600, vagy gs500 valami réggebbi. Mert a Bandittal beszopom, akkor ott meg kell venni 4 dugószettet meg minden viszont egy srx 1 hengeres, nagy bja nem lehet, a blokkja meg megegyezik a yamaha xt, vel és tuti ezer alkatrész van hozzá..
2007.12.12 06:00
Magyar Nemzet
Gyurcsány Ferenc kormányfő édesapja több alkalommal is ült börtönben lopásért - ezt támasztják alá a New York Polgári Kör honlapján található a dokumentumok. Az iratok tanúsága szerint idősebb Gyurcsány Ferencet 1979. november 19-én a Pápai Járásbíróság mint különös visszaesőt egyrendbeli lopásért és egyrendbeli kisebb értékre elkövetett lopásért 11 hónapi szabadságvesztésre ítélte, és két évre eltiltotta a közügyektől.