Háát izé... Mitmondjak... Én vonatoztam már haza egy komplett aprilia elsővillával.... Meg Egy komplett gumiszettel, aminek a közepébe méég pont befért a simson 12"-es kereke is... Persze akkor volt nagy szél, fák törtek ki, egy vonat kisiklott, az 1 órás pesti vonatról többszöri átszállás után 8 kor értem haza, amikor úgy eláztam az 5 m -en, hogy nem is zavart, hogy még 1 km-t kell gyalogolni
Dehogy kapkodom, nem mondtam, hogy 2 nap alatt akarom megcsinálni... Csak annyi idő alatt is meg lehet Amúgy meg milyen buszról beszélsz? Viccesen nézne ki egy vázzal meg egy blokközéppel a vállamon buszoznék balatontól hazáig fél pesten keresztül...
Jaja, ha már itt van a zsebemben a lóvé biztosra, akkor felkeresem. Addig nem akarom, mert lehet változnak a dolgok, én meg nem szeretek félrebeszélni, meg variálni
Hja, és ha nem tegnapra kell, biztos vagyok benn, hogy időnként megy pestre, és hajlandó elvinni, persze csak ha a megbeszélhelyen, és időben pontosan megjelensz Ez übertuti, a többi aukciói között ajánlotta is valakinek!
Azért érdemes beszélned vele, mert egyáltalán nem biztos, hogy az, aki licitált rá, el is viszi.... Azért enneka cseréje nem kis melo, kevesen fognak nekiállni... És valljuk be, ez+átírás legalább 50 e Ft, ezt is kevesen áldozzák rá!
Én kajak megcsinálom 2 nap alatt, főleg, ha semmi más dolgom nincs... Még az ETX blokkját én egy délelőtt alatt szétszedtem meg összeraktam, mikor elbasztam a váltót benne. Csak példának
hát ... 1 egybe lévő motort fullra szétszedni, block is teljesen szétszed,meg mittomén.. hát ha te oan fasza csávó vagy akkor te 2nap alatt megcsinálod
Húha, lehet erről most lemaradok... Nekem még minimum 3 hét, mire lesz annyi lóvém, hogy megvegyem meg át is írassam... Meg hát Balaton az nem itt van, nekem meg nincs autóm Szerelés meg a legkevesebb...
Itt árulja is, ugyan ez raplica, kicsit más, (nincs úgy megdudorodva a közepe, mint a tiedé, de szerintem ez nem gond, az midnenesetre biztos, hogy ő meg tudja neked ezt mondani, vagy ha valami kellene még esetleg a csereszabatossághoz, biztosan tud azt is, jó áron. Úgy látom, valaki licitált neki rá, ezért lehet, hogy jó, ha sietsz! A telefonszáma: 06/70 554-0998 (remélem nem haragszik meg, hogy közzéteszem, ő is meg szokta tenni) Ha el akarod érni. Ő balatonfüredi, sajnos pesttól egy picit messze van, de egy kirándulásnak nem rossz, esetleg kérdezd meg tőle, hátha jár pesten, és akkor biztosan elviszi neked!
Az átszerelés szerintem enked nem probléma!
Azt lehet majd megtudakolom. Ha minden igaz, most lesz lóvém is nemsoká, meg hát az enyém most úgyis szét van szedve, tehát azzal sincs gond, hogy át kell szerelni, átíratás meg nem érdekel, hogy mennyibe kerül, rendszámos lesz az a lényeg. És még mindig olcsóbban kijövök, mintha ezt akarnám lerendszámoztatni, már ha egyáltalán le lehetne...
csak átirás még 30,meg átszarelni mindent,fullra szétkell robbantai az egész motort,min egy hetes melo,hogyha csa k ezel foglalkozol,nincs nagyon más dolgod
nállunk mindenki 125/50el megy itt nincs baj belőle,eddig nem volt semmi,meg azé ha ésszel csinálod , nem száguldozol 150el mindig a városva meg ienek,akkor nem lesz baj belőle itt.pesten má leeht más a helyzet
engem az ety el kaptak el, ugyhogy gáton 120al menekültem előlük, nézték a blockot sztem ők is tutták h ez nem 50es ha ennyie megy..és megkérdezték, mekkora ez a motor..mondom 50es... néz a csávó, elmosolyodik kicsit,és aszondja, oké
Itt árulja is, ugyan ez raplica, kicsit más, (nincs úgy megdudorodva a közepe, mint a tiedé, de szerintem ez nem gond, az midnenesetre biztos, hogy ő meg tudja neked ezt mondani, vagy ha valami kellene még esetleg a csereszabatossághoz, biztosan tud azt is, jó áron. Úgy látom, valaki licitált neki rá, ezért lehet, hogy jó, ha sietsz! A telefonszáma: 06/70 554-0998 (remélem nem haragszik meg, hogy közzéteszem, ő is meg szokta tenni) Ha el akarod érni. Ő balatonfüredi, sajnos pesttól egy picit messze van, de egy kirándulásnak nem rossz, esetleg kérdezd meg tőle, hátha jár pesten, és akkor biztosan elviszi neked!
Az átszerelés szerintem enked nem probléma!
Egyébként a nagy hátrány, hogy át kell iratni, az kerül sokba.... És ugye 2009 -től két éven belül midnen kismotort rendszámoztatni kell!
engem az ety el kaptak el, ugyhogy gáton 120al menekültem előlük, nézték a blockot sztem ők is tutták h ez nem 50es ha ennyie megy..és megkérdezték, mekkora ez a motor..mondom 50es... néz a csávó, elmosolyodik kicsit,és aszondja, oké