Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak nekem rv3ap
ugy átküldöd? ez 50es blokké?ha igen akk nagyon hálás vónék
Hello!Mi a helyzet?Mostanában elég kihalt a fórum!
Mondtam már hogy van RV4 és RV4A szerelési útmutató kiskönyvem?
am tök jó
am most mien henger volt rajtra ami megragatt? nem az amit mutattál nekem,h dugó nélkül van? vagy vettél bele dugot és aza ltt öszerakva?
ittasan moccoltál ...ejnye már...
A hónapban 100ropit költöttem rá, szal jah....
itt fasza az idő megyek motorozni mindjárt
ujujjj a partyt most hagyjuk sztem kedd - szerda KO ra sikerült
na és pont ienkor bontod szét amikor végre kezdett jó menni?
hu oan party volt, a régi baráti kör végre újra összeált..ott volt mindenki aki számit.. captunk oan bulit... sztem haverék garázsbál nemsok maratt ja aztán citrommal elmentünk motorozni... 2személlyel..északa először apriliával aztán szimoval 1 kis ittas vezetés am nem szoktam soha ugy motorozni,csak smot kikellett menni 1 gyujtásér,és elmentünk érte,atán kerültünk 1et még a szimoval
Jah... Elég dúrván húzott... 6.ba is elég jól ment, főleg terepen volt élvezetes....
fire a nagy party arc
mer mostmá kioforgott 13ig?
party volt,most sikerült észhez térni
Nem. Valami a karburálással van/volt. Egyszerűen ami jó volt a max 8000hez az már nem jó a 13hoz...
és msot mér szorult meg? a külön olajzás miatt?
Na mi ahelyzet,................................ eltünt mindenki?
Na majd nálam!:-)))Megy mint a rakéta vagy .........nem:-((((
Hát nemtom bazzeg. Ez van... Gyurinál is így működött... ez után is így fog...
de hogy lehet az h a trafó miatt 8nál letilt? vmi megvan szakadva bennne, és csak áthúz a szikra?nekem olyan volt a miton,azt is tiltott 8ezernél,trafócsere aztán egyből 13ig forgattam
A továbbiakat inkább mélben: fepi3@freemail.hu
Jaja. Postán időgarantált csomagként. 20postával akkor az alaplap+trafó+gyertyakábel+pipa
Szóval egy huszas és küldöd a szar trafót is !Ezt most akkor postai utánvéttel adod fel?