Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oda lehet én is elnézek maj
Az egyik az pólón van a másik meg papíron... sztem már mutattam régebben. Akinek nincs az meg szerez magának Pl a tavaszi motorkiállítsáon amire tuti hogy megyek.
szabika neked adja az 1iket
Tényleg szép volt Talmától, gratz neki!
majd beszerzek már én is egyet
heehe talma világbajnok
Hát igen.... Magyar világbajnok! Gratulálok neki! Szép volt Talma!

és így az aláírása is többet ér amiből nekem van 2
Micsoda verseny volt...grat TALMA te vagy a király okosan versenyzett
Tessék a tv-é elé bevackolni és nézni le ne csusszatok rola...
kafa Hajrá TALMA
Őőőő hát ez jópár kör lesz tudomásom szerint... Nekem azt mondták, nem lehet, ellenben haver megkérdezte, és lehet, ő vett is egy ilyen forgalomból kivont motort, azt mondták, újra forgalomba kell helyezni, persze reg adó nincs rá, viszont midnen egyéb igen, állítólag olyan 50-60 e Ft Újra műszakiztatják, új rendszámot kap, stb stb
Nekem elküldhetnéd! Igaz az enyém RV3AP, de a régi RV4. Szerintem nem sok különbség van a kettő között.
Nah milyen? jóvammá megyek aludni inkább
valahogy éreztem hogy ez lesz de azé van itt okosság... csináltam kípet...
Na elteszem magam mára .... Reggel senki ne felejtse 125 ccm es verseny 11 től!

TTTTTTTTTTT____AAA_____LLL_______MMMM___MMMM_____AAA

____TT_______AA_AA____LLL_______MM__M_M__MM____AA_AA
____TT
______AA___AA___LLL_______MM___M___MM___AA___AA
____TT_____A
AAAAAAAA__LLL_______MM_______MM__AAAAAAAAA
____TT____AA_____
__AA_LLLLLLLLLL_MM_______MM_AA_______AA
Na megnéztem 115 ös van benne. Valaki egy képet tudna nekem mellékelni a trafójáról?
Sziasztok! Kérdésem van?
Ha a moccosom végleg kivan vonva forgalomból ,,,Hogy lehet visszahelyeztetni?
milyen motoron? 160as polinihez szoktak 150körül... sztem a tiednél oan 130körüli lehet max
Fuvókatémára visszatérve a 34 es karbiban mettől meddig szoktak fuvókák lenni?
Fáj a szívem itt írjátok hogy mentetek nekem meg szar a moccom!De most lehet hogy jó lesz vmikor!Ha lesz hó a télen akkor mindenképpen moccoznom kell!
Én is nyomtam egy karikát. Király volt. Felénk az összes utat aszfaltozzák, most még szarde majd ha készlesz akkor adok neki..
ugye ugye.... én meg a garageban tevékenykedem
jááhh guut Na Elissa helyetted is odatéptem a gépsasnak... Mentem egy jó kis karikát , kicsit el is tévedtem de aztán mégsem. Jó volt hasítottam mint állat , kép nincs mert a fényképező szervízben.
Kéne már egy nagyobb dög...
Talma 1 helyről indul holnap