jójó hát maj szólsz ha van gempa amm, a supermoto nem oan sok pénz,főleg ha úgy akarod,h enduro szettet nem hagysz,hanem átalakitod ..ak csak 1 első ráf kell,gumiksárvédő monyuk...
Amúgy annyit tudok még mondani, hogy a nagyon vastag vezetéken jön a pozitív, van még egy töltés-visszajelző vezeték (ez nem minden fesszabon van, az enyémen sincs), meg van egy harmadik is, azt így most fejből nem tudom, hogy mi. De majd este linkelek képet.
Hát azt meg fogod, és kiméred... Mondjuk nekem van róla rajzom, majd este felrakom, mert nem otthon vagyok. Hát, hogy tele leszek pénzzel az túlzás, de eddig úgy néz ki, hogy a héten lesz valamennyi, de ezt ne vedd készpénznek, mert ez nálunk eléggé változó. Az elmúlt 2 hónapban kemény 35 ezer Ft-ot kaptam... Nem kevéssel lóg már fater nekem (mert ugye nála dolgozom), de lassan megkapom azért Tőled a hengert is a félretett pénzemből vettem meg múltkor... SM-et meg még lehet meggondolom azért Csak hát most arra sincs keret.
Az állórészből jön fel 5 vezeték, abból 3 a trafóhoz megy, kettő egyforma színű pedig a feszabhoz. Amúgy nekem meg lehalt az akksim teljesen de most legalább látom, hogy jó a fesszabályzóm, mert világítás van, ha jár a motor, ha pörög, mégjobban világít Bár azért majd kimérem, de nem hiszem, hogy rossz lenne, pedig a szabályzó fele szénné van égve... Mondjuk az akksi már tavaly sem volt az igazi, télen sem rendeltetés-szerűen tároltam, úgyhogy valszeg megadta magát...
Már nem kell sokat várnod! Ha minden igaz a héten már lesz pénzem, de nem akarom elkiabálni...
Az SM-ről meg már rég lemondtam, 2 okból: 1, mindenki azt csinál mostanába, 2, már így is anyit költöttem a motorra, hogy ha eladnám, már a fele sem jönne vissza, ezért nem is szeretnék nagyon sokat rákölteni (azokat leszámítva, amiket eterveztem még előtte).
Elissa: tök aranyos az a régi kép! Tényleg szülinapod volt? Mert akkor boldog szülinapot!
legegyszerübb,ha nem teszel olajat a külön olaj tartályába és a kutnál tankba keversz és cső...1:30körülit.. am elmondom,hogy ha tankba keversz,több olaj fog fyogyni mint a különolajzással..de legalább nem ragad meg...
Nagyon sok olajat eszik a motorom ezért ki akarom kötni a különolajzást és keverékkel akarom használni. Hogy lehet a legegyszerűbben kikötni? Az jó, ha összeolvasztom forrasztóval annak a műanyag csőnek mindkét végét ami az olajpumpóból megy a hengerhez?
Mondjuk nekem így jobban tetszik.. Pláne, hogy a 2 l biztos nem elég.. Példa erre a Bence yamahája volt.. Arra 2 l volt írva, aztán olajszűrő miatt belement 2,5 asszem... Meg így ha véletlenül kell utánatölteni, van miből, nem kell venni még egy litert.
voltak ám ja és ugy szakattam be,hogy közbe tesom az asztal alatt jáccott.. szép lehetett.. de volt oan is ,h az erkélyen votam kinn,me régen pest mellett laktunk, a 2.emeleten,anyám bement telefonálni,addig én kimásztam a járókából,és másztam fel az erkély korlátjára ,má a tetején voltam,amikor rohant ki és elkapott ak volt olyna,h felakartam mászni az emeletes ágyra,fenn volt tesom,belekapaszkottam, lerántottam és ráestem.. voltak ám régen is kalandok
Az SM-ről meg már rég lemondtam, 2 okból: 1, mindenki azt csinál mostanába, 2, már így is anyit költöttem a motorra, hogy ha eladnám, már a fele sem jönne vissza, ezért nem is szeretnék nagyon sokat rákölteni (azokat leszámítva, amiket eterveztem még előtte).
Elissa: tök aranyos az a régi kép! Tényleg szülinapod volt? Mert akkor boldog szülinapot!
olvasgattam elöbb az 1évvel ezelötti hsz eket és ott sm terveid voltak.. má nincsennek?
Nagyon sok olajat eszik a motorom ezért ki akarom kötni a különolajzást és keverékkel akarom használni. Hogy lehet a legegyszerűbben kikötni? Az jó, ha összeolvasztom forrasztóval annak a műanyag csőnek mindkét végét ami az olajpumpóból megy a hengerhez?