Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt jol elírtam...megyek ingyen tankingolni
szolja ha megvan a benzinkut...megyek és hozzád inngyééé tankolni
nya akkor neked is voltak élményeid
phisoo
hamegveszed a karbim,ak tudok venni 1 berugokart az etx re,és betudom rugni aztán cska 1 benzinkutat kell szereznem és lehet is etx kedni
nekem is volt utána pedálos,vmi fekete bmw aszem de aamikor a nyuszimotor volt,kb 1éves lehettem én feltettem a motort az üvegasztalra, és ott motoroztam rajta, és beszakattam...
no igen nekem is volt olyan csak nem nyuszis...hanem Honda kis pedálozós 3kerekű...és a lépcsőről lazán legurultam
én 1 kék nyuszimotorral keztem anyám mesélte,h járni alig birtam még,de a kis nyuszimotorral úgy száguldoztam mint állat, sorra lyukaszottam ki a cipők orrát ahogy hajtottam magam
mennyi moci aranyos voltál... hát igen már akkor is a véredben volt a motorozás
felvettelek
hihi
Ezeket a képeket meg most találtam...balatoni nyaralás 4évesen ...a szüleim mesélték h ahogy sétáltunk a gesztenyés fasoron..a motorok meg ott voltak végig leparkolva...szépen sorba...az összesre fel kellett ültetni...képzeljétek az ősöknek lehetett elegük ...dehát korán kellett kezdeni
nemnagyon,csak ez igy jol hangzott de meg gonndoltam magam,ink gépezek
no igen ez elég gáz...tényleg ha az ember elmegy vele vhová messzebbre...akkor már hoppáré van...lényeg h meg tudtad oldani és h nix bajaa gépnek
te olyat is szoktál?
oks,maj du felveszlek most mek tanuni kicsit
ááj nem szeretem az ilyet,ménem 3liter megy bele? vagy ak mennyen 4,de ne 3.2 legalább a husabergeeknél megoldott,oda kerek 1 liter kell... ak azé jó sokat elkérnek munkadiijként is..
Nekem nincs, de adok eggyet: g.bence91@hotmail.com, ezen elérsz.
Énsem rovom fel olyan komoly hibának! CSak kellemetlen... Remélem ebbe nem esett be semmi (Nem úgy tűnik) és egy új gyertya, és mehet is...

Az olajcsere? Szervízbe 15 e Ft munkadíjjal olajjal. Hozzáteszem, jó drágán mérik az olajat, 2600 Ft pl az Actevo, amit 1800 -ért az olajbolt.hu -n lehet kapni. De most elf megy majd bele, amit én viszek, ezt javasolják a spirroék is, meg így 1900 Ft az olaj/liter kell bele 3,2 liter, azaz veszek 4 -et, aztán már csak 3-at majd. + munkadíj
msn ed van?
hát sztem műszaki hiba akármeik motorba előfordulhat...egy suzukiba,vagy kawába vagy akármeikbe eltörhet a gyertya,monyuk nem sűrű jelenség az biztos..én oat láttam, az égéstérbe tört le 1 porcelán darab,és benyirt mindent
beszélhetünk róla..csak maj kell pénzt szerezni...
aham,és mennyiből jön ki 1 olajcsere? ktm be 2500km enként kell
Hát cinkes... Igazából a bosszantó az, hogy ottmaradtam vele az út szélén... Hozzáteszem, mielött megállapítja valaki, hogy vacak koreai, hogy egy NGK gyertya a ludas. Csak ha belegondolok, mondjuk elmegyek vele túrázni, aztán valahol mondjuk olaszország kellős közepén csinálja ezt.... ? mit kezdek én ott? Ígyis elég macera hazavinni, pedig tudtam szerezni platós michubishit...
oksa trakee vágom ....de amit meséltél elég meghökkentő volt egy ujgéptől