Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nem,voltam melozni kicsit,van piz, irány tankolni az apriliába,aztán piát veni és go mocc tali.. ien helyi,itt lezs 5km re.. baráti körnek ien nyár záró bulija.. de leszünk vagy 30-40en
Köszönöm ...hát halljátok itt a jo idö és mindenki döglődik... ...
jabbulást emberek
Akkor neked is jobbulást!
ne is mondd szintugy...
Köszönöm! Hát, lassan, de javulok Ilyenkor napközben még nem is annyira rossz, inkább este jön ki jobban, akkor szar
Jobbulást phisoo - ien ez...sajna fránya bacik...
Reggelt! Én speciel marha szarul vagyok, láz, köhögés, minden játszik, basszus... Nem is melózok ma, tegnap se voltam
reggelt neked is Beszaladok miskolcra pár papírral aztán jövök haza és írok már valami normálisat is meg mielőtt elfelejteném megyek és megnézem a bőröst... majd jövök...
Nya mi a pálya srácok?
Igaz! Szólj, ha mész ki, megyek én is
nya jah
hát azt próbálják megcsinálni,h 23éves korig keljen várni... ak irány olasz, hozok vmi 1000es speedet,hazahoz, idomfestő, full fekete,van fekete bőrruhám,kel 1 csizma,fekete bukó,oszt irány motorozni...
hát igen,rendszámot ugy kell emgcsinálni,h ne legyen könnyen leolvasató, a mitomon is megvolt döntve a redszám.. volt oan,h jöttem haza,siettem nagymutertól,este 140el a városba,csak anyit látok szemből 1 motoros anyit mutat,h lasitsak,rendőrök.. egyből visza 50re,1 km után ott áltak a rohattak,szép 50el elmek mellettük...
hát az lehet
polini hengert rá
én meg ugy hallottam h a1 után 2évvel, hiába lex meg a rutinod...nem tehetsz különbözeti vizsgát...csak ha 23 vagy...vagyis ezt rebesgetik...bár kitudja hogy lex...ez non nagy szemétség lenne már tényleg...
Szerintem az megmarad, hogy a1 után két évvel leteheted a korlátlan különbözetit!Egyébkéntmeg ha beakarják tiltani a motorozást csak tessék! Akkor az lesz, amit Fire mondott... minél több ccm, ohne rendszám, és lehetőleg végig 180 felett... Aztán ha utánamjönnek a rendőrségi FJR el, vagy a TT -vel, akkor szigorúan 260 felett... Bárhol! Ha ezt akarják? Azért mégiscsak jobb a mostani rendszer, nem? Lakott területen a száguldozókat szűrjék ki, amúgymeg hadjanak békén!
Különbenis, mitvárnak? Multkor ugyan ha nem jeleznek, megütöm nekik a napi rekordod... DE mit kézel, ha kiugrik elém, mikor 160-al megyek, megállok? (90 helyett) Én nem hiszem... pláne, hogy a fene se foglalkozik ilyenkor mi van körülötte, csak elötte legyen tiszta a terep! És egy kiugró ürgét csak kikerülsz, mást úgysem tehetsz... Aztán hátha utánam jönnek félelemmel kened neki, amíg elég messze nem érsz....
nya igen először arra is rutinvizsgát kell tenni...aztán gyíí forgalom...persze csak ha tuléled...utánna jo pénzért kapsz kis kártyácskát rola...fizeted rá a biztosítást+ a súlyadot ...aztán elviszed 2évente műszakiztatni...még ott is megkoppasztanak...gumit cserélsz rajta...stb stb...
De addigra már a tolókocsira is műszaki kell, meg rendszám, és csak 90 éves kortól vezetheted...
felszereled a tolokocsira a turbot és wááá...
muszály
sőtt,ménem oat találnak ki, h a motorozás veszélyes meg sok a baleset( kurva autosok miatt) és ak tiltsukbe a motorozást.. mitn a drogokat... hülye parasztok.. azt nyilatkozta vmeik buzi,h a motorosok a lakosság 1%át teszik ki.. hát ak rávarrom nagy betükkel a fekete bőrdzseki hátuljára,h 1% , és irány motorozni,rendszám nélkül de csak 100le felett,h tuti én nyerjek
ghost fire