az a lényeg enyém is megyeget most jol... ma is jöttem haza vele,minden egyenesbe kerék könnyen jön kerékre nem kell szarozni..belekuplungolsz oszt jön
Az van az enyémbe is... Öcsém kettesben alig bírt betolni, úgy, hogy rajta ültem... Néha el-el kapart a kerék Egyesben meg lehetetlen, ott mindig megakad De, fain, repül is, mint az állat, hugyos robogósoknak esélyük sincs...
Hogyhogy pénzért akarsz venni berúgókart? Há nincs ingyen vagy mi?
Én az önindítót szedtem le valamelyik nap, és csináltam a műanyagra egy fa takarást, hogy ne menjen teli dzsuvával. Jah, azt nem is meséltem, hogy mekkora szerencsém volt... Még jó múltkorában széthullott a bendixem, kivettem, és megpróbáltam összerakni, de egy csomó görgő hiányzott belőle. Össze-vissza kerestem, de nem találtam sehol sem. Na, valamelyik nap -amikor beállítottam a gyújtásom- leszedtem azt az alumínium valamit, amire az állórészt lehet rakni, de azt is csak azért, mert beesett mögé az ék, mikor vettem le a lendkereket. Leszedteem, és voáláááá... Mögötte a sok görgő, meg rugó... Ez így viccesen hangzik, de aztán belegondoltam, hogy mondjuk bekerült volna az állórész meg a lendkerék közé... Uhh... Vehettem volna megint új gyújtást.
Nah... Domi megkérdeztem a bőröst 5000 ért húzzák át , sztem varrni is kell de azt majd meglátja. 2 nap alatt kész... elviszem , másnap hozom... gondolom van matt és fényes fekete és színekből is lehet válogatni de arról nem tok mintát mutatni hogy milyenek vannak... Megoldani meg úgy lehetne hogy jővő csütörtökre mondjuk eljuttatod hozzám az ülést, hazahozom és vasárnap visszaviszem...
Nah majd ha leszel szólj aztán tárgyalunk
Alkatrészzel kapcsban meg hívtam a boltot , nemtudtak szerezni prox csapszeget viszont legyártanak nekem 1et... de sajna csak jövő szerda körül... na de utána már hasítás 1000L
na én hazaértem a partyból.. nem vót rossz nekem meg a berugó kar tört le nincs vkinek 1? olcso pénzé most h jöttem haza nyomtam pár kereket,fainul lehet nyomatni,2esbe,3asba is jön kerékre
Tiszta boldog vagyok hogy végre minden jó. Egy dolog árnyékolja be, hogy eltört a fékkarom, habár egy heggesztett kar volt, szal nem csodálozom nagyon.
Pneumatikus power forever Beraktam az Ed től vett powert. ás annyira repül a gép. Beteg vagyok mint a szar úgyhogy nem mertem kimenni hosszabb távra, de nagyon jol megy.
Szabi ha megkérdezted az ülést akkor jelezzél már nekem.
nyami mennyei...
Én az önindítót szedtem le valamelyik nap, és csináltam a műanyagra egy fa takarást, hogy ne menjen teli dzsuvával. Jah, azt nem is meséltem, hogy mekkora szerencsém volt... Még jó múltkorában széthullott a bendixem, kivettem, és megpróbáltam összerakni, de egy csomó görgő hiányzott belőle. Össze-vissza kerestem, de nem találtam sehol sem. Na, valamelyik nap -amikor beállítottam a gyújtásom- leszedtem azt az alumínium valamit, amire az állórészt lehet rakni, de azt is csak azért, mert beesett mögé az ék, mikor vettem le a lendkereket. Leszedteem, és voáláááá... Mögötte a sok görgő, meg rugó... Ez így viccesen hangzik, de aztán belegondoltam, hogy mondjuk bekerült volna az állórész meg a lendkerék közé... Uhh... Vehettem volna megint új gyújtást.
Nah majd ha leszel szólj aztán tárgyalunk
Alkatrészzel kapcsban meg hívtam a boltot , nemtudtak szerezni prox csapszeget viszont legyártanak nekem 1et... de sajna csak jövő szerda körül... na de utána már hasítás 1000L
Szabi ha megkérdezted az ülést akkor jelezzél már nekem.
lemostam az etx et most csili vili,ien se volt má több mint 1 hónapja