Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

80évre aztán mire leteszed má motorra nem birsz ülni,max tolokocsiba
kurva annyukat... ha nem csinálhatok jogsit,stratégiát váltunk minél több ccm és le,és no rendszám... mint a ghost rider oan leszek ful lfeketébe,fekete motorral
Jaja, igazad van! Szerintem se számít semmit... jó, hogy nem mindjárt 40 évre emelik...
van akinek ígyse-ugyse nő be a fejelágya ugymond...akár 21 akár 23...mindenkinek saját magánál az értelem...
nya jah...ezzel csak azt érik el...hogy jogsi hiányában is fognak moccozni, és akkor lehet h ugy ahogy te mondod...rendszám meg minden nélkül... nem értem én ezt...eddig jo volt a 21éves korhatár..most nem...mert aza 2év aztán kurva sokat számít...sztem semmi jelentősége...csak minket szívatnak ezzel
na,ak leszophatnak.. jó ak mek rendszám nélkül 600assal..leg nem kell az álamnak fizetni buzi reg adót meg sok szart ..a rohatt kurva annyukat
Én már egy 1000-est kínáltam érte
23-ra így is, úgy is, nem számít mennyi gyakorlatod van. Én ezt hallottam legalábbis.
valaki mégtöbbet?
jah faszom:@
me menyire emelik a korlátlant ha van a1 em?
de kedves vagy
Helyesbítek: 1000 Ft...
őőő te 1000... nyit fizetsz? Váá én neked adnám... mertha a három pont helyére csak nullát írok, azis egymillió forint... Szóval megnyerted
1000...
nya mi van már...megy a licit
301 Ft
Szasztok tuareges társak ...mizu veletek?Tuareg125-no igen az albi...már csak ien...éjszakai evészet,önellátosdi...
Mármint, hogy eladod-e, vagy sem.
Hát igen, mondjuk most már meggondolandó, így, hogy emelik az A jogsi korhatárát...
Te még élsz? Vazze, pedig már szerveztünk egy nagy temetési bulit, meg lettél volna hívva Na jó, ez durva volt, bocsi
nem rosz program,én is szoktram enni északa de azé rakott krumplit nem szoktam csinálni max rántottát
Hali emberek! Nincs időm végigolvasni a hozzászólásokat csak gondoltam írok hogy még élek pénteken majd végigolvasgatom az elmúlt 7 termését aztán majd írok valami értelmesebbet is. Most épp rakott krumplit csinálunk... igen 11 kor De még csak most fog összeállni szal még vagy fél óra mire elkészül
Nah most csak ennyi! Széles utat!
Szasztok
viheted áhh azé neeem,most fain lett nagyon a polinivel végre megoldottaam ezt a bezabálós baját,mostmá jó lett,3.ba oan 40körül simán kerék sokkal jobban megy most minmt a gyári hengerrel
Én adok érte 300 Ft-ot is...
nem kell vkinek az etx em 250be?