30körül má vannak jó csizmák,nekem is volt a mitohoz speed csizmám,kék fekete volt.. az is ,bolti ár szerint 30 volt,az másik dolog,h 10ér szereztem és zsir ujj volt
őőő ez a pardiféle Swift torsion X tulajdonképpen NITRO utódja, de abból már csak fekete volt, nekem meg az nem tetszett. Ez fekete-fehér. Az ára? hát nem olcsó.. 29990 Kép még nincs, mert pesten hagytam a kártyaolvasót, de csináltam Teljes menetfelszerelésben
a fékhez lehet kötni 1 bovdennel,h fékezésnél kinyisson a power,és kicsit kiszellőzzön,valszeg azéh,,h ne tudjon oan könnyen bezanálni... azal nem lkell foglalkozni én méhg nem láttam oan motort,aho az bevolt kötve am annak a kiáló résznek a kipufogo aoldala kel néznie,ameik oldalon megy a puff
Jobbulást mindenkinek! Nem fogjátok elhinni, eskü nem kamu, de én is beteg vagyok Bár nekem muszály melózni, de majd szétszakad a fejem, meg alig kapok levegőt, folyik az orrom, áhh... minden
Jobbulást Elissa! Énis itthon, betegen.. Pedig holnap még suli... Még a motortól is el vagyok tiltva Pedig van egy tiszta tuti vadi új csizmám, ki kéne próbálni
Ed! Power itt van, megérkezett. Köszönöm
Azt mondja meg valaki, hogy a pneumtikus power eggyik oldalán van egy kidudorodás, ami úg néz ki mintha valami bowdennek kellene odamenni. Meg úgy látom hogy bele tudom rakni mind a két féleképpen, tehat annak a szarnak merre kell állnia?
Azt mondja meg valaki, hogy a pneumtikus power eggyik oldalán van egy kidudorodás, ami úg néz ki mintha valami bowdennek kellene odamenni. Meg úgy látom hogy bele tudom rakni mind a két féleképpen, tehat annak a szarnak merre kell állnia?