Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NESZÓJJÁ BE! VAlaki akinek tényleg van? :D
Rossi, Rossi... kb. 3 futammal ezelőtt könnyesre röhögtem magam mikor majdnem lekapott egy csávót élő egyenesben
ma a Rossi polomban feszítek...
hát sztem tartsd a szád ezzel kapcsolatban...
oks hát 1000iter benzin az majd 300ezer ft meg vagy 100ezer ft olaj
ha elkezded szidni rossi fejéz pl az elissánál súlyos ok vmeik nap kicsit felidegeltem vele sztem de most nem mondok semmit rá, az újabbb konfligtusok kiküszöbölésre érdekébe
áááá mi megkövezni...ugyan már...csak ha okot adsz rá
Itt lehet venni. Adagolást én meg úgy csinálom, hogy egy teli tankhoz egy kupakkal rakok, az tökéletes. Pedig eddig egy másik fajtát vettem, az 70 ml-es, 2 volt belőle, tavaly nyáron vettem, és még mindig van egy kicsi... Meg hát, ha belegondolsz, 1000 litert nem kevés idő elmotorozni... Karbi meg kell igen, ahogy mondtam is, de azt is mondtam, hogy nem tudok pontos időt mondani, attól függ, hogy haladunk a melóval, és mikor lesz belőle pénz. Lehet egy hét múlva, lehet kettő, de az is lehet, hogy 3. De biztosra kell, az 100%, ne aggódj!
Jah bocsi... A1nél írtátok... ne kövezzetek meg
Bocsi fiúk, de a jogszabályt nem jövőre TERJESZTIK ELŐ, hanem jövőre VEZETIK BE.
bazze...fillérekből megvan
nincs rá pénz
az ülésed meg ki van szakadva nem gyengén ...huzasd át
ááá nagyon fasza az a lánc...
kurva annyukat
tán jövőre...
és mikor akarják módositani?
jaja...
4év..anyi idő alattt változhatott a szabály mer az biztos h 16 voltam és letettem
hát az sem most volt már...2002
te mikor csináltad? én 2006 nyár
hát mikor én voltam akkor 17 volt...ez tuti...az A1...a többi meg ugyanugy ahogy mondtad...