Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kistesóm Nagy motoros a kölök
yaya az elég érdekes...de hát nya
tyűűű de csini ...ki az a kissrác a gépes mögött megbujva?rejtett figura
ááh
áh nem kaptak el na örülök h megy a géped,az enyém is megyeget most
miez atárcsa? furának tűnik
ááááááááááá nem tudnak
a picsába megelőzött
cit épp képeket tölt fel ide a zorol,csak lassu
Motoroztam ma 1 jót igaz még nincs kész a motor de eggyre jobb:) Véleményt kérek!
semmi én má nemn voltam ott..am most értem haza a telekről,tettem föl a fém fékcsövet,még nicns kész telejsen,de elég jóak igérkezik jövök haza mondom nyomok 1 kereket az uccába.. dik csávó jön ki, megakar álitani..lassitok,közbe visza 2esbe,kikerültem,kerék oszt húzás haza
Hali Taky...mizujs?
Szia Elissa!

fire- mi van már...töltöd a büntit a sitten?perecbe vertek?
helyes helyes...huzzad neki had hallják ...nem kell az ienekkkel foglalkozni...nálunk is ez megy...pedig én nem non szoktam az utcánkban szaladgálni,inkább elmegyek turázni...de mégis annyira utálják a moccosokat...pfff...bekaphatják...én se vagyok köcsög senki hobbyja miatt...hanem tiszteletben tartom....miránk falunapkol szolt a rendőr...hogy kicsit halkabban...vater kiscit mókázott a géppel,meg a cimbi is,aztán már én se hagytam hang nélkül a dolgott...és több nézőnk volt mint a műsornak ...a rendőr meg egyből jött...morcisan...vater leépítette h demokrácia van nya csak gondoltam elmesélem...ugyh phisooo-ne zavartasd magad...ha minden papír rendben van..nem mult el este 10 nem tehetnek semmi kült...
Tudom, hogy van rajta, de hiába, mert úgyis leugrott állandóan... Valószínűleg túlságosan kinyomta a műanyagot, azt leugrott. Mindegy megoldottam, bazzeg úgy megy a gép most mint állat, tök jó kedvem van tőle, ma is mentem egy karikát Jah, ma meg a bringások próbáltak szívatni... Letúrtam az összeset... Amúgy téged megbüntiztek, vagy mi lett végülis? Rám még hál Istennek nem hívtak rendőrt, de nagyon érik már, mikor végigmegyek itt nálunk egy-két utcában, egy csomóan kiállnak a ház elé, és befogják a fülüket, jelezvén, hogy kicsit hangos a motorom... Na akkor szoktam nekik egy csőgázt adni, hadd hallják 10000-nél is...
Na ja
nya és elcsíptek a yardok? ...kaptál büntit?
Vannak eladó Tuareg alkatrészeim.
Első, hátsó sárhányó, féknyereg, oldalidomok, kerék, műszerfal, fejidóm lámpával, hátsó lámpa,
csomagtartó, hátsó lábtartó, kormány, váz, hátsó villa telóval,stb. Blokk, hűtő, kipuff már nincsen meg.
Ha kell valami írjatok nyugodtan.
1780913@citromail.hu
Üdv mindenkinek.
ésésés?
na mek megnézem citromot,hogy áll a zoval
nekem nem jött le..van azon elvileg vmi ien rugó,ami 1 karika és az szoritja rá na má 1kerekezel? engem az elöbb kapcsoltak le az uccába me kerekeztem csávó kiugrik elém ,elkezd kiabálni,h mit csinálok ,kihivja a rendőáröket..ki is hivta
phisoo-hihi ...az nem baj...de a kölkök azt nem tudták...had legyenek csak abban a hitben,h mien szuperül megy neked az 1kero
trakee-nyelvleckék mi...hmmm... jah és sérót belőni fire-te meg...
Citrom-akkor du-án már csapatás lex a gépessel mi