Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg emelik? Mennyire?
Pedig azt mihamarabb csináld meg, mert az nagyon nem tesz neki jót, ha hidegen húzod... Amúgy mekkora alapjáratot akarsz neki beállítani? Mert nálam 2500 az alapjárat, az alatt nekem is lefullad.
Nah má megint kezded az üzletem rontását? Úgy voltam vele, hogy nem sürgős, ha kell vkinek, akkor had vigye Azért adnám, ha adnám mert picit drága vele suliba járni + még motorozni is. De egyre inkább úgytűnik, hogy megmarad, főleg így, hogy jövőre emelik az A korhatárt.
Reggelt moccos társak
xlzx
láttam az ex rx ed a neten eladó,470be
nem kellezeket annyira félteni,birják ezek
hát ,melegités se nagyon szokott lenni,me vm iszar rajta és bezabál egyből nemtom mi van vele ,cseréltünk membránt mostmá legalább kipörög jól ha meghajtom,de alapjárat továbbra sincs és ha nem huzom egyből bezabálmint állat.. pedig karbi jl van beálitva,26os,103as főfúvoka,meg mittomén..és 160as henger.. és egyből bezabál,mintha kilenne akadva a szivato,pedig elvileg nincs,lehet az a gumi szar benne vagy én má nemotm ..maj hnap megnézem
hali, kell valakinek rotax 123 hoz gyujtás kuplung vagy egyéb dolgok? ha kee érdeklődni eduardtt@msn.com
amugy hogy vagytok rég jártam itt
Amúgy tök jó, hogy így féltem a motorodat...
Hát te tudod... Azért legalább melegíted, mielőtt húzod neki?
áh nem szorul ez meg kivan kötve az olajzás meg bejáródik ez ,csak gyorsabbanm
De nem ám... De engem nem nagyon érdekelt soha... Úgy megyek és ott, ahol akarok... Nekem aztán meg ne mondja senki, hogy merre motorozzak... Kár, hogy elém nem áll ki senki, biztos elszántanék rajta, de tényleg... Háhajjakmeg...
Hát igen, csak hamarabb be fog halni, meg nehogy megszoruljon!
Tőled is megkérdeztem volna, de így megelőztél
enyém se bejáratós.. bekopott ott ami akart má rég vagy maj bekopik 10ezres fordulaton
Aszittem az enyim
Nem bejáratós szerencsére , nemtudom mennyit megy de nagyon megy 1-2-3 gázra kerék
elvielg bejáratós,gyakorlatilag meg szarok rá, ugy mek vele mintha nem lenne az jah megy elég jól..3.ba kerék
látom nemcsak nálunk vannak akk ien komfligtus helyzetek a lakókkal
Tényleg! Bejáratós még a Polinid? Vagy már nem? Mennyit megy vele a mocc? Mennyivel gyorsul jobban?
Szerintem nagyon fain lett! A fekete-citromsárga meg az egyik kedvenc kombóm, szerintem nagyon összepasszol az a két szín Eredetileg én is arra akartam a Tuaregem, csak a szimómat is olyanra fújtam, úgyhogy más szín kellett...
Hidd el, nem zavartatom magam...
lehalt a forum
na ok rossi lezárva.béke van
huhh jajj megettem az összeset rosszul vagyok