Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy döntöttem inkább csinálom a motort mint hogy suliba mennyek Elvittem a gumishoz az elsőkereket aszonta 3 fele kész van , vettem elsőteleszkópba hidraulika olajat épp most töltöttem bele , az ülésemet kellene még áthúzni mert piros és nem illik a motor színéhez főleg hogy a lengővilla citromsárga De eggyenlőre nincs pénzem se.Délután megyek motorozni vele van 500 ft-om benzinre Nah majd megoldom valahogy , este rakok fel képeket pás
Ez zsírul néz ki nagyon! Gratz!
Na, tegnap én is beállítottam a motort Volt egy kis gyújtás problémája, most már hidegen-melegen fél rúgásra indul Úgy megy mint a disznó, tegnap majdnem kiugrott alólam... Egyik jobbkezes utcánál lelassítok, vissza egyesbe, aztán gáz, és lecsúszott a kezem a kuplungról... Úgy kerékre jött mint az állat, sok kis takony meg ott nézett a háttérben, mondják, "anyád, egykerekezik" Gondoltam magamba egykerekezik a fas*zom, majdnem elestem, ti hülyék...
fire: amúgy neked nem ugrott le a powerről a gumi soha? Nekem állandóan leesik, mondjuk tegnap azt is megcsináltam egy műanyag szorítóbilinccsel. Jah igen, meg tegnap megpróbált lenyomni egy robogós a pirosnál... kevés sikerrel, mert 10 méteren kb 5-öt vertem rá...
MEgyek is fodrászhoz délután... DE izé, ilyen bonygyori séró kell, vagy az újdonatúj rövid? Nemám elbaltázom
változó.... rx telójába 4 dl ment és 1 liter volt 4ezer körül... de van 2ezerért is,csak hát minőség...
csak akkor kapsz nyelvleckét,ha oan hülye nyomi fejed lesz mint rossinak (bocsi elissa )
az ut szélén is vannak ien gyorstalpaló oktatások,párezer ft egy oktatás fizess be 1re
Elissababa nem adsz NYELVLECKÉKET németből? Igencsak szükségem lenne rá...
übersetzen?
nya én is végeztem a német fordítással...ugyh asszem elteszem magam holnapra...huppp...széles utat holnapra mindenkinek csao csao...
hát ien kis buzi fej nem kéne nah jó rossi feje éma lezárva
fire ...zárjuk le a témát sztem
szeretnél te csak ien sármos lenni...mit irigykedsz
az 1 zó
há me szted jól néz ki ?
Jah hogy az én motoromrol van szó? Amugy ilyen blokk van benne gyárilag is , de amugy nem tuareg hanem pegaso
nya igen...el kell fogadjam a véleményed...de ez nálam egy - pötty
olaszból van a block,igy vette bele komletten,olcson.. és polinit és kibaszottul megy
csak elmontam a véleményem rossi fejéről
És miféle blokk ez? Új tipuú gyűjtásos blokk egy tuaregen? Hogyis van ez?
Lehet holnap nem megyek iskolába hanem inkább megcsinálom a motort délután lehessen motorozni
fire ugye nem akarsz rosszba lenni velem
na mind1 ak is nyomi gyerek alap h ott vok én is a háttérbe,kissé homályos de szarni bele
faja ...fire-t meg egyből kiszurtam a háttérben...csak elég homályos a feje
nya most fejezzük be sztem... mert ....irgum-burgum...és nem olyan mint egy 8éves