Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de ismerős képek midnen nap látom ezeket.. am ott vok én is az első képen ülök azon a kurvaporos fotelon
Nem , alumínium felni kipolírozva valami 600-as gép hátso felnije volt
ien szemet vágtam ki matricábol havernak a robeszra ...aranyszínű a felni? vagy csak a fény csaloka?
Jah és a háttérben Fireball punnyad
hát de eliisa názz má rá hogy néz ki 1 buzivicc jó leeht h tud motorozni de ak is mint vmi 8éves
Szia elissa , voltam én errefele csak sosem írtam Holnap felrakatom a gumit a 17-es felnimre és mehetünk Fireballal motorozni Nem tudja valaki mennyibe kerül egy hidraulika olaj az első teleszkópba?Íme egy kép a felnimről , és a motor jelenlegi állapotárol
alap cit maj most teszteld be mostmá lhet kerekezni vele faszán
üdv citrom ...rég jártál erre
Milyen jó hogy tele vagyok ilyen szajrékkal mi? Holnap csak supermotoskodunk végre kész az aprilia
nya legalább már végre jooo...és lehet zuzatni...
na meglett mi a baja az etx nek..el volt örgedve a membrán,és nem zárt visza rendesen...meg szar müanyag volt benne,szereztem citromtol karbont,most azzal kurvajó,3.ba simán jön kerékre oan 40nél.. tök állat
nya ezt megjegyeztem hmmm...
hát mint vmi idiota ugy néz ki
nya mi van már....semmi élet
te meg pihizz...gyogyulgass forro fürdő..masszázs...
mien nyomi fej megkövezlek bazze
jó volt,csak ne fájna a vállam
ez a rossi lehet h nagyon tud,de oan kis nyomi feje van nem? ha nem tudnám ,h ki ő és mutatnának a képet róla,nem mondanám meg,h ez má látott motort életébe
Rossi a király
a fékre szokták rákötni aszem, h fékezésnél kinyiljon a power és kicsit kiszellőzzön a henger.. vagy mi gondolom azé,h ne zabáljon be oan könnyen..
Valaki mondja mar el hogy a vakumos power szélén az a kis túlnyúlás az mire való?
Jaja...non tud...non taktikusan motorozott..
Talma akkor is jobb volt technikailag. Gratu neki.
Láttátok Talmát?Basszus...kész vok...annyira szépet ment...de sajna ismét a technika győzött Faubel gépe gyorsabb volt az egyenesben De grat Talma...