Amúgy ezek a motorok szerintem úgy vannak megcsinákva hogy egy- egy esénél ne legyen nagy baja.max egy lábtartó, vagy egy egy idom. De szerkezeti károkat nemhiszem hogy tud okozni egy esés. Pláne így ha csak csúszik a motor. Akkor van a nagyobb gond, amikor a motor is elkezd pörögni a levegőben. Nekem simoval volt, hát mondanom sem kell hogy kellet venni egy másik motort hogy helyrerakjam a balesetest.
előtte viszont csak a versenyzők mentek el... 640es lc4et legyorsultam meg ilyenek.... volt aki megkérdezte h mekkora agép és amikor mondtam h 400 akkor nem akarta elhinni bocs ha szarul írok,de 1kézzel nehéz.
jah,beletört... meg lett csinálva. pályázás jó volt,uccsó 5 percben besokalltam... vállam 4 centit elmozdult... tyű.szarul vagyok. fáj aseggem,oda kaptam nyugtatót. fáj a vállam, fáj a könyököm mer összevarták és fáj a bal karom is mert odament a tetanusz. kurvajó!
csak azért kérdeztem mert tök olyan volt mint a tiéd...piros-ezüst...csak az ülés fekete mint az enyémen...de mind1....jah hát nevetséges összegért nem adom oda....
Dailynews
R.I.P.