Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

domi nem a te gépedet láthattama képes motor ujságban meghirdetve?250re asszem...mert ma akadt a kezemben egy aug 31-ei ...
volt...
Volt már érdeklődőd?
Szióóó Gyuri ...még meg van a gépsárkány...mien volt a pályázás?
2000 ft alatt volt de apám hozta el nem tudom pontosan de 2őt adtam neki és abból kijött úgyhogy szerintem olyan 1900 ft. Ilyen önkenőset vettem.
Mennyi volt a kormánycsapágy? Az enyémre is ráférne a csere
Végül úgy döntöttem hogy nem küszködök tovább vele. Kiszedtem az elektronikus powernek minden cuccát, és szeretnék bele venni egy vákumosat. Tehát a gyújtással semmi gond mert megy mint disznó, csak így power nélkül már 5. -6. ben nem nagyon bír 8000 felé pörögni. Ami még nem is árt mert még csak most van benne 600 km. Szal azért várnám Eduárdot hogy mondja neki milyen powere van. Mert akkor lecsapok rá. De ha tudsz, vagy ha bárki tud rotax 123 hoz akkor engem érdekelne.
gyujtásodal mivan akk?
Nah kicsréltem a kormánycsapágyat olyan finom lett mint egy Bandité.
na itt van,műxik a kicsike szedi magát elég rendesen,17es láánckerék elöl,hátul 42,és 2esbe simán jön kerékre ha belekuplungolok mek felteszem a 14est aztán lehet bohockodni na mek is motorozni
oh most hivtak ,h kész az etx,mehetek érte miny mek is csapatni
gyuri,neked mi történt a ktm el? eldobtad és eltört az első lánckerék tengelye vagy mi?
Timi,meg van még a sas?

gyááá 10re menetkész lesz a gép 1től pályázás!
Jajhj bocsánat csak nagyon fáradt voltam és elaludtam. a laptop az ölemben volt aztán már csak azon vettem észre magamat hogy valami keményen fekszem.
na mivan itt srácok? rég jártam erre....ma megyünk csapatni egy picit ringre...odabaszok
jo éjt neked...igaz én is 5kor kelek...széles utat
megyek aludni,mindjárt 4:30
További kellemest!
Széles utat mkinek
Jó éjt!
megesik ...ááá nem vagyok olyan típus aki hagyja magát...
Ne is hagyd!
Én az alkatrészekkel voltam igy.
Olcsobban jöttem ki ugy hogy a neten rendeltem.
hát nem...
domi hová lettél?
vágom a témát
Nem hagytad magad?
mármint nem itt forumon hanem nálunk a környékünkön...csak ugye én meg nem vok hülye
ugye ugye.... ....nekem volt itt egy ismim...mondanám őt, de miután enyhén le akart huzni...így tárgytalan...iet nem ajánlok senkinek