Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de azok ám...örülj h ien rendes jót akaró,segítőkész ismieid vannak
HAli! megnézném a sportdobodat! vad-001@totalcar.hu
de rendesek vagytok
cimem
pénz nincs de aé hozhatod mondom a szimem: szarvas,malom u...
38 1 évre? rablás
ilyet én is vállalok...
na jah...de sajna ez a magyar törvény...
Ideadod rá a pénzt, én elmegyek, megveszem neked Még házhoz is szállítom, persze lábon
Hja, hogy csesszék meg! Végleg nem fogom kivonni... Viszont az, hogy a hyo A0 -as biztosításba van, így 38 e Ft/ év a bizti... Szóval irtósok... Az aprilian meg ott les a B5 amivel a hyo 25 e /év lenne... Ráadásul így 4500 / év az apriliaé, ami megspórolható...
Különbenis, mi az, hogy ha áll a garázsba, legyen kötelező felelősségbiztosítása... ha ráesik egy csavarkulcs, akkor kifizetik a kulcsot, ha eltörik?
http://www.hasznaltauto.hu/ker... valaki vesz nekem 1 ilyet?
ugy is kell azt ...
kikell jáccani a biztositot?
Ha ideiglenesen vonod ki, akkor nem kell leadni a rendszámot, csak beírnak a forgalmiba. Ekkor lejár a cucc, újra műszakiztatom (mivel lejárt), aztán mehet is.
Ha végleg, akkor le kell adni, ekkor nem egyszerű forgalombahelyezni...
Éppen ezért, az enyém csak ideiglenesen van kivonva.

Sajnos így a biztosító nem hajlandó lemondani a biztosítást velem... Éppen ezért, írok egy adásvételit haverral, hogy eladom neki papíron, egy másikat meg, hogy visszaveszem... A kettő között lesz 10 nap.. Lemondom, és marad az enyém, nem íratjuk át...
az enyémet is megakartad venni nem? 15é montam,h viheted ha kell,van 1 csomo fuvoka is hozzá,belehet hangolni vele faszán
nekem is oan nkem is van 34es karbim eladó
Aha, az jó ár érte, ha most lenne pénzem tutira megvenném, mert már régóta akarok egy nagyobb karbit, csak a pénzhiány mindig közbeszól...
Hellosztok.Van nagyon fasza sportdoboom Apriliára.Nekem windem volt de másféle motorra is ráalakítható.Teljesen saválló és a motoron jól néz ki!Képet emailb tudok küldeni.És van 1 Windre való gyári első sárvédőm.(piros)
25-ért adom a kettőt
Mit kérsz érte?
Haha, nálam is ugyanez volt, de a mai napig nem tudom, hogy miért... A szar 500 forintos Magnetivel meg hibátlanul megy... Ki érti ezt?
nincs
hali esetleg van Windre az elipszis alakú hátsó lámpabúrád? ami ilyen 2körös hatást ad!?