Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...küldd vissza
világosan elmondtam kb. 3x tegnap a pink-éknek,hogy ROTAX123-hoz kell tömítéskészlet,erre ma jön a futár,virul a szám minden... kibontom a dobozt és nézzenek oda ROTAX 127
Sziasztok!
nekem ugyan ezt csinálja
najo, de miert nyom ki ennyi olajat?
kifúj a kipufogonál
es pwer szelep?
wow! Ilyen frappáns válszra azért nem számítottam!
hát az annyit jelent ,h dell orto a karbi am gyárilag az van rajta...
Vki segitseg!

Mi lehet, az elvi oka, h a power szelepen keresztul nyomhatja ki magabul az olajat? Tiszta olaj allandoan a labam! Bazz, mint a 101 kiskutya, de lassan mar szimplan fekete parduc (vagy pako ) leszek, annyi olaj van a labamon!
Hy all!

sikerult osszeeszkabalnom a vasat, beallitottam, a power sz kicsivel 4000 felett kapcsol be. Ismet csak laikusan kerdezem, mi a faxnak van az a motron?! de kom? es dellorto van a karbimra irva, emlexem, h mar vki irt rola vmit, csak most nem talalom, so az jot jelent?
Pantlika
ne is mondd....
Pont a hengeré teljesen más...
Egyáltalán nem jó hozzá!
Na ebédszünet
Nekem is házi cucc van rajta, de már egyszer elmeséltem, hogy csináltam. Legutoljára levágtam a végét, úgyhogy csak egy nagy üres dob van a kipuff végén, se gyapot se tompítás... Az elektronika meg nem nagy cucc, még te is meg tudod csinálni, én is csak egy kicsit értek hozzá, de megcsináltam a szimóhoz még anno a fesszabot meg az elektromos gyújtást rajz alapján.
vááá azt én is :S! Sok olyan embőcke,aki előző nap nem fürdött ! Egy térbe szorongsz velük,undorító:D:S
én nyem... majd holnap...én bus-al utaztam amit utálok
Szió! és te is döngettél ?
ó bazdki:S! a hengerhez sem?
Szasztok srácok...most értem haza...Egerben már döngettek a mocisok...
NEm nemjo szerintem.. Én is elhoztam eggyet ,csakazt nem tudom hogy 122 vagy 127 es volt de nem volt jó a 123hoz!
hali all! Figyusztok a ROTAX 127 tömítéskészlet jó a 123-hoz igaz?
na ez nekem kinai viszont nagyfatterom nagyon sokáig dolgozott 1 rohattnagy gyárban főmüszerészként,maj megmutatom neki, sztem ő simán csinál iet akármikor,csinált má ennél sokkal bonyolultabb dolgokat is
mer neked is ien cucc van rajta? ird má le neked mien és hogy csináltad emg kéept is szurj
erre nem is gondoltál mi? h simán feltöltöd ide
megragatt kissé de nem nekem,csak külték a képet...