Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi, az előző link rossz, ide katt: www.kepfeltoltes.hu_.jpg" target="_blank">fesszab.jpg
Én segítenék, de nálam tök más színűek a vezetékek. Egy képpel viszont tudok segíteni: www.kepfeltoltes.hu_.jpg" target="_blank">fesszab.jpg Én is ez alapján kötöttem be, és tök jó.
psiho igaz.. De ha már itt tartunk,nekem ki segít KB 5tel jejebb kérdeztem a fesz szabnál lévö vezetékek színsorrendjét,melyiket hova kellene dugni?
Váltófesznél nincs test...
Tomi! Mér ja két ciromsárgán feszültséget, váltót, most hirtelen nem tudom mennnyit!
A 2 ugyanolyan színűn megy a váltófesz, azon mérd! Amúgy, ha meghalt a fesszab, az nem túl olcsó, 20-25 között mennek, de múltkor volt itt egy ember, aki bontotta a Tuaregjét, és ő 15-ért árulta a fesszabot.
Okés köszi, valamelyiken csak kellene jönnie áramnak, mert ha nem az szopacs, szar a generátor...az meg nemigen olcsó?!
Más:Van az a fém szarság amihez a hátsó lábtartó van fölcsavarozva, na nekem olyan kellene egy bal oldali!Ha valakinek van szóljon!
Előre is kösszt!
hát most megfogtál,igazad van..
de a feszszabbol meg ki 4vezeték,és az imént kérdeztem 3mal lejjebb én is hogy melyik melyik,
mert nem akarom szétlönni.. Én meg komoly restaurálásban vagyok,és lefüztem a kábelköteget,és
tanultam a hibákból,és inkább megkérdezem 2x.. Próbáld meg kimérni mind1kiet,a válzhoz képest milyen értékeket ad. Magyarul a test marad a válz a másik kivezetést meg a feszszab vezetékeire..

Csak jól told ki a méréshatárt a müszeren,mert egy közönséges simson egyenesen a tekercsröl a müszerbe 60voltot
is képes leadni terhelés nélkül.. Én is csak néztem mint pocok a lisztbe....
Helló!
De ha megmérném a feszszab előtt a feszültséget, kiderülne, hogy a generátor egyáltalán tölt e, és csak a fesszab szar, vagy a generátor se tölt!Csak nem tom melyik vezetéken kellene megmérni.
szerintem ha széthúzod a tank alatt nem fog menni,mivel onnan kap jelet a trafó is ..
Nem akarlak elkeseríteni,de szerintem a feszültség szabályzód (aluminium tokos az ülés alatt) dobott egy hátast.
Volt egy Gilera Xr1-em,dettó mint a tuareg,és az is ezt csinálta,és nekem a fent említett alkatrész halt meg
én akkoriban kb 5éve 10e ft-ért vettem egy olasz félkegyelmütöl,de átvágott,nem ért annyit...
Ha bizonyított,hogy az a szar,itt biztosan találsz olcsóbban is..

De várd meg mit mondanak azok akik nállam sokkal többet tudnak a tuaregról mint én..
Ez csak egy tipp volt szerintem ez lehet a nyüg..
Hellósztok!
Én is szeretnék ilyenkor motorozni, csak hát sajnos nincs töltésem, valamiért, így hát lámpám sincs.Amúgy mit lehet kezdeni vele ha nincs töltés?Ha a generátor szar?És az kb mennyi lé?Amúgy a blokkból kijövő vezetékek közül melyiken kell megmérni a feszt, hogy jön e ki, tehát a szabályzó előtt...?
A hűtőnél ugye szét lehet húzni, ott gondoltam, hogy rámérek, csak nem tom melyikekre kell?!
Előre is kössz!
Szewasztok,

extra kérdés. Van a tuaregon az ülés alatt egy kis aluhütőbordás feszültségszabályzó
elméletileg gyári a vezetékelés,és kíváncsi lennék a szín sorrendre
Íx1f Í x2 Í x3 Í x4 Í - Í - Í Íx1Í= kapocs a saruhoz Í - Í=nincs semmi ott

választható lehetöség ami a legkézenfekvőbb, sárga,sárga,zöld,piros
mi lenne a helyes szinsor?
Tudom jót kérdeztem... Választ írjatok légyszives..
Köszönöm..
Akkor te meg az enyémet nem hallottad... Na az hangos , no tompítás
Sziasztok!

Ki milyen gumit használ terepre? Mitas c10-hez mit szóltok? Nekem pirelli mt 21 van rajta, de eléggé csúszkál.
Egyébként a kiválló nagyvas szlogenje tetszik:
"Olcsó benzint, örök nyarat":)

Üdv. Gábor
Pontosan Szeretek ilyenkor mocizni a belvárosban Sok ilyenkor a motoros uismerős és dumálunk meg alk mentes serecskék....stb tudod h van ez Egy kis vandálkodás
éjszakai járat?
nahh asszem menek 1et mocizni....
legyetek jók!
Széles utat!
thx
elissának üzenem nagyon gyönyörüen néz ki a moccon
igen tuareg ugyan ez! köszi
fire-mindent megválaszolt...igen rotax 123 ...nekem meg a gyári kipuff van fenn...meg elfekvőben egy carbon
DAKARZ! felveszlek inkább msnre mer mailen keresztül vmi gáz van!
ez az msn címed is?
oké majd küldöm!
Nekem egy arrow van fent, és kurva jó hangot ad
Mitóra tervezték, de felszerkeztettük a Tuaregre
nagyon vad
Tuareg
Dakartothz@freemail.hu
erre a cimre kéne nekem
köcike elöre is
na még nem késtem le semmiről;)! Majd 1x!