Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Még mindig vannak alkatrészek a Tuaregből!
Ha esetleg valakinek kell valami...., de csak ha tényleg kell írj.
Nekem is mondtak hogy azt sose tankoljak pedig hát az elvileg egy drága benzin, és jónak kellene lennie!
nem olyat hanem 95
nem mol neo evo 99et tankoltál? mert az tényleg egy nagy szar.
De kis korai ma valaki...
Motorozós jó reggelt mindenkinek!
Én is fent vagyok ám
Kora reggeli motorozós ...
Az évjárattól füg.. bár az AF1 ekről nem sokat tudok de gondolom azokban is ugyanaz a motor van mint a többi hasonló évjáratú apriliában... (Roatx 127 ha gyártották ilyennel , 123) a taregekben 122 már asszem nincs , az csak az újabbakban van már...
Amúgy mit szeretnél róla tudni? van konkrét dolog vagy csak úgy álltalában?
Huhh, akkor nem unatkoztál te sem ma... A lényeg, hogy hazajutottál, és jó a gép.
nekem kocsival volt ilyen gond. Egy ac egypől minusz lett
hát elhiheted én sem gondoltam....jah most már jo...de nem akarom elkiabálni...de büdös tréé benyán non felhuztam magam...
Oda kell figyelni hogy hol tankolsz mert sok helyen egy nagy trágyalé a benzin!
Pedig a Te mocidról sose hittem volna hogy megáll, de lehet hogy ez a buzi meleg betett neki. Amúgy végül mostmár indul? Meg amúgy ennél nagyobb sose legyen a géppel!
A mai napra kész vagyok most értem haza elindulétam moccozni...aztán szokás szerint mol kut tanking...semmi gond nem volt...mondom elnézek bnőmhöz a Mátrába...kis pihi az utszélén...egy-kétt foto....aztán nem indult a gépsas megnéztem benyacső...csap...oil...gombok...probálom szivato...semmi...meg se mekkent ...nya faja...várok picit ismét indítás...semmi..mondom legurulok a domrol...be 2esbe...gyujtás,puffog...semmi...eltelt 45perc...mondom most már telefonálok...szerelőhavert hozta párom...közben bnőm is jött autoval...gyertya...nem kapott benyát rendesen...és hozzáteszem hogy nem tankolok ott többé...elmehetnek a sz*r benzinükkel...hogy az ember fizet vmiért és nem minőségit kap... elegem van...kapják be a benzinkutak a hígított löttyükkel...holnap átnézi haverom a gépet...szte gyertya se árt bele egy uj...remélem meguszom ennyivel...de karbi vizsgálat is lex...ugyh szerencsésen hazaértem köszönet havromnak...és páromnak amiért elhozta meg bnőmnek...amiért egyből sietett hozzám hűsítő italt hozni
Én meg nem is láttam...
Lehet videót törölni? Azt meg hogy?
Fasza lesz új fényezéssel,amugy neked rotax 127-es ha jól tudom abban az van
Ebben van igazság! Én sokmindent vennék, csak sajnos a pénz mindig korlátoz ebben...
hi!
a tuareg és a A F1 FUTURA motorja megegyező?

tudtok erről a típusról valami infót?
köszi!
Halee!
A videót törlöm csak szólok, és köszi szépen a védő hozzászólásokat mindenkitől!
Ezek a DT-s gyerekek nem tudják h miről beszélnek, nem érdemlik meg azt h beszéljenek ezekről a motorokról.Köszz mindenkinek!
szio Dublin varos kozepen eppen net kavezoban nem ladtam emailt:(
halika mizu?hogy vagy? merre jársz éppp? e mailem olvastad?
sziasztok
lemosattam a gépsárkányt...csilli-villi du-án zugatás
jah köszi ...augusztus végén valszínű eladó lex...sajna...