Az évjárattól füg.. bár az AF1 ekről nem sokat tudok de gondolom azokban is ugyanaz a motor van mint a többi hasonló évjáratú apriliában... (Roatx 127 ha gyártották ilyennel , 123) a taregekben 122 már asszem nincs , az csak az újabbakban van már...
Amúgy mit szeretnél róla tudni? van konkrét dolog vagy csak úgy álltalában?
Pedig a Te mocidról sose hittem volna hogy megáll, de lehet hogy ez a buzi meleg betett neki. Amúgy végül mostmár indul? Meg amúgy ennél nagyobb sose legyen a géppel!
A mai napra kész vagyok most értem haza elindulétam moccozni...aztán szokás szerint mol kut tanking...semmi gond nem volt...mondom elnézek bnőmhöz a Mátrába...kis pihi az utszélén...egy-kétt foto....aztán nem indult a gépsas megnéztem benyacső...csap...oil...gombok...probálom szivato...semmi...meg se mekkent ...nya faja...várok picit ismét indítás...semmi..mondom legurulok a domrol...be 2esbe...gyujtás,puffog...semmi...eltelt 45perc...mondom most már telefonálok...szerelőhavert hozta párom...közben bnőm is jött autoval...gyertya...nem kapott benyát rendesen...és hozzáteszem hogy nem tankolok ott többé...elmehetnek a sz*r benzinükkel...hogy az ember fizet vmiért és nem minőségit kap... elegem van...kapják be a benzinkutak a hígított löttyükkel...holnap átnézi haverom a gépet...szte gyertya se árt bele egy uj...remélem meguszom ennyivel...de karbi vizsgálat is lex...ugyh szerencsésen hazaértem köszönet havromnak...és páromnak amiért elhozta meg bnőmnek...amiért egyből sietett hozzám hűsítő italt hozni
Halee!
A videót törlöm csak szólok, és köszi szépen a védő hozzászólásokat mindenkitől!
Ezek a DT-s gyerekek nem tudják h miről beszélnek, nem érdemlik meg azt h beszéljenek ezekről a motorokról.Köszz mindenkinek!
Még mindig vannak alkatrészek a Tuaregből!
Ha esetleg valakinek kell valami...., de csak ha tényleg kell írj.