Ez a motor nálam csak javításon van. Állítólag Castrol olajt kapott, ez is 2 gyűrűs dugattyú csak az egyik gyűrű bele van kenődve a horonyba. Az egy 22Ft-os dugattyú volt. Még ami lett bele csináltatva Szigligeten az többet ment el. Mondjuk nekem az a furcsa hogy a főtengelye csupa olaj, ezt nem értem hogy miért mert annak majdnem hogy száraznak kéne lenni erről meg csöpög az olaj. Lenne még egy kérdésem az hogy ehhez a motorhoz milyen árba van egy hátsó teleszkóp.
Az nekem se működik tökéletesen, de azért, mert ki van lazulva a rugó, és a bowden meg nem húzza vissza teljesen (nem is lehet, mert kell, hogy legyen egy kis holtjátéka).
Jajj, dehogy rajtad nevettem, csak pont utánad írtam zoltánnak vissza... A kép az király! Ha minden igaz, 2 héten belül már motorozhatok én is, és akkor már tényleg nem állíthat meg senki és semmi Remélem már nem lesz semmi baja vagy 5 évig, most már tényleg minedn ki van rajta cserélve.
Valószínűleg nem szabályosan lett járatva, vagy szar olajat raktál bele. Amúgy az egygyűrűs dugattyúkat meg el kell felejteni, mert szétpörög tőle a motor, és nem nagyon lesz erősebb sem...
neked 50es supercity vagy 50es prima felni kell.... elől is szűkös,még nekünk is...wááá rohadt jó nap volt...kis utcákban kerekeztünk,stoppieztunk,homokban terepen drifteltünk sok ilyen kell még
nem baj az, attól még tuareges vidi én is tennék fel, de fényképezővel csináltam meg fél kézzel húzós volt kicsit majd eccer
haveromnak van egy eladó 50es tuareg rallyja, ha érdekel írj
tönkrement az első féklámpakapcsolóm, és ki se tudom szedni a helyéről
szóval a héten lehet hogy nem lesz motorozás
nem rosszak ezek az sm-ek se nekem felni kéne már lassan, mert mivel marad a mocc, így sm lesz belőle, remélem
Márciusban hoztam el a szerelőtöl....
haveromnak van egy eladó 50es tuareg rallyja, ha érdekel írj