ezt a vágdosós dolgot én is halottam, meg képeket is láttam hogy hogy kell, de nekem ez kicist barbárnak tűnik, de én úgy halottam hogy van olyan hogy nincs is benne power, csak bele van rakva a nyelv és ki va támasztva , de ezt sem megerősíteni sem megcáfolni nem tudom
dani, nemtod hol vannak fojtva ezek az rs ek,havernak van egy 2002es v 2003as rs e,lebutitva,é monta,h szedjem ki neki a fojtást... van a karbi és henger közt, az a gumi kaki,az van öszeszükitve,a kipuffba van vmi gyűrű,meg gyujtásnál is van vmi nem? de azt csak cserével lehet kiiktatni nem? vagy régeben olvastam vmit,h lekellett vágni a tirisztor oldaláról vmi kiálóó kakkot és az volt a fojtás vagy mi..
na ezek má reális adatok..de h ezek a kis endurok nincsenek 30le fölött az tuti enyém is fúrva van, vmi sport dugó van benne, full jó áll ba van ,nincs semmi kopás még benne, arrow rezo, és hát jó megyeget meg minden,de azé nem szaggatja szét az aszfaltot mégiscsak 4felömlős henger van rajta.. mitokon pl már 6felömlős...
Amúgy ez nem attól függ, hogy Rally vagy Wind vagy ETX, hanem hogy milyen blokk van benne. 122-123 vagy 127. Egy régebbi RS be is lehet ugyanaz a blokk, mint egy vele egy idős Rallyba. Ugyanolyan erősek.
RAVE henger csak 127-eseken van, meg rosszul mondtam csak önindítós nincs (csak 123-asban), vagy berúgós, vagy önindítós+berúgós van. A lóerőket meg azért írtam úgy, hogy 26-tól-33-ig, fire. Lehet az övé fúratva van, akkor kicsit erősebb.
Amúgy gurulhatunk majd, persze, csak most nem jó a mocim, mert meg kéne fúratni, meg kéne új dugó, csak pénzem nincs rá, és azt sem tudom, mikor lesz... Már iceice-nak is megígértem, hogy megyünk együtt, de azóta még mindig nem jó... Bár asszem ő már el is adta a Tuaregjét.
most jut eszembe....
Amúgy gurulhatunk majd, persze, csak most nem jó a mocim, mert meg kéne fúratni, meg kéne új dugó, csak pénzem nincs rá, és azt sem tudom, mikor lesz... Már iceice-nak is megígértem, hogy megyünk együtt, de azóta még mindig nem jó... Bár asszem ő már el is adta a Tuaregjét.
akkor egy rally ami bikább simán van 30 fölött
asszem