Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ahham mert gondolkodom egy uj kipuff rendszeren majd csak még nem tudom milyet vegyek
elméletileg 10% ot , de ahhoz már azért kell egy 34 körüli karbi...
ezt a vágdosós dolgot én is halottam, meg képeket is láttam hogy hogy kell, de nekem ez kicist barbárnak tűnik, de én úgy halottam hogy van olyan hogy nincs is benne power, csak bele van rakva a nyelv és ki va támasztva , de ezt sem megerősíteni sem megcáfolni nem tudom
am fireball mennyit dobott neked rajta a kipuff rendszer arrow?
szerintetek hol keressek az etx re első lánckereket? parilla?
dani, nemtod hol vannak fojtva ezek az rs ek,havernak van egy 2002es v 2003as rs e,lebutitva,é monta,h szedjem ki neki a fojtást... van a karbi és henger közt, az a gumi kaki,az van öszeszükitve,a kipuffba van vmi gyűrű,meg gyujtásnál is van vmi nem? de azt csak cserével lehet kiiktatni nem? vagy régeben olvastam vmit,h lekellett vágni a tirisztor oldaláról vmi kiálóó kakkot és az volt a fojtás vagy mi..
na ezek má reális adatok..de h ezek a kis endurok nincsenek 30le fölött az tuti enyém is fúrva van, vmi sport dugó van benne, full jó áll ba van ,nincs semmi kopás még benne, arrow rezo, és hát jó megyeget meg minden,de azé nem szaggatja szét az aszfaltot mégiscsak 4felömlős henger van rajta.. mitokon pl már 6felömlős...
nekem is volt má fúrva a hengerem, 55ös dugó van benne...
Bye elissa, jó utat!
Az jó, ezt nem is tudtam, nekem máshogy mesélték
Nya akkor mindenkinek Kellemes 7végét Kívánok! A gumi kopjon ne a lelketek....moccozattok sokat....élvezzétek a nyarat by by srácok...
jah igen az enyém egy csöppet fel van furva
most jut eszembe....
lefolytva 15, folytás nélkül 30Le, és ha veszel rá rezót meg karbit akkor 33
Amúgy ez nem attól függ, hogy Rally vagy Wind vagy ETX, hanem hogy milyen blokk van benne. 122-123 vagy 127. Egy régebbi RS be is lehet ugyanaz a blokk, mint egy vele egy idős Rallyba. Ugyanolyan erősek.
dehogy több, egyik sincs több 30Lenél
Amúgy az új RS-ek meg le vannak fojtva, azért 30 LE, különben lenne több is jóval...
RAVE henger csak 127-eseken van, meg rosszul mondtam csak önindítós nincs (csak 123-asban), vagy berúgós, vagy önindítós+berúgós van. A lóerőket meg azért írtam úgy, hogy 26-tól-33-ig, fire. Lehet az övé fúratva van, akkor kicsit erősebb.
Amúgy gurulhatunk majd, persze, csak most nem jó a mocim, mert meg kéne fúratni, meg kéne új dugó, csak pénzem nincs rá, és azt sem tudom, mikor lesz... Már iceice-nak is megígértem, hogy megyünk együtt, de azóta még mindig nem jó... Bár asszem ő már el is adta a Tuaregjét.
Jooo reggelt mindenkinek tudom fireball hogy az
mien vitatott kavarodás... nya én meg még pakolászom...és gooo in Abadszalok
a rally is tuareg aprilai tuareg rally van még mind meg etx...
haver aprilia tuaregje volt 28-29 lovas
akkor egy rally ami bikább simán van 30 fölött
de jaaaaaaaaaaa a 123 as blokkon van asszem tényleg oninditoooooo
áh 30fölött nincsennek.. max oan 30körül,de annál több nemnagyon.. pályacrossok 40körül vannak
jo kérdések halvány lila fingom sincs szeretem rugdosni
a régebbi winden,ami 127es fekete blockos, sima telos,azonberugo van,az újabb, 123as szürke blockos ,forditott teloson meg csak önindito van
asszem