Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne számíts valami durvára semmi érdekes csak tnap kinvoltam erdőbe,(pedig nem voltam már kb 1 éve) és csináltam 2 videót.Rövidek, csak nem találtam sehol tuareges vidit, és mondom felrakom a hang miatt, meg csak úgy Már felraktam, azt írta ki az oldal h nemsokára meg fog jelenni
ahh, megelőztél am mikor dobod fel a vidit?nagyon kíváncsi vagyok rá
phisoo azon nevetett, amit zoltan írt.....
jahh boccs aszittem rajtam nevettél akkor bocsi!
a képet csak a motor miatt tettem fel, a video meg hamarosan megjelenik. mi ezen a vicces hahh?
min nevecc Phisoo?
Köszi!
Töltöttem fel egy videót, csakhogy Turareges kis videó is legyen. De sok értelme nincs
Talma álééééé! Sziasztok
Hi all !

Phisoo - gratulálok nővérednek, meg neked is hogy baj nélkül megúsztad... .

Elissa - Kíváncsian várjuk azokat a képeket.
Hi all!

Én meg hazaértem a lagziból! Hát nagyon jó volt, rég mulattam már ilyen jót. Tök furcsa, hogy megy az idő, unokanővérem férjhez ment...
Hellosztok...gooo gooo....TALMA ....jah hazaértem szalokról...tyűűű...van mit kipihenni faja volt...később képek...
na jó....de nekem nincs power
Nekem igy amig járatos volt addig eljárkáltam vele 5 literrel na jo de többnyire power alatt
Mért előtte mennyit evett? Szerintem füstölni meg azért füstöl mert sok olajat kap, dehat hagy füstöljön akkor tuti nem áll be.
hát 50es elvileg, de már 70es Malossi henger van rajta viszont egy karbi állítás angyon kéne, mert 5 litert kajol, és nagyon füstöl
A tied az 50-es? Nemrég kipróóbáltam egy Tuareg Rally 125-öt....TELJESEN BELEZÚGTAM! most gyűjtök pénzt
köszi már csak az a gond, hogy a neon megint meghalt de msotmár ledekkel fogom megcsinálni.....
Huh ma voltunk haverral Nemesbikken motocrosson... csinált képeket majd ha áttolja teszek fel... (telós) . Láttam a nézők közt egy Tuaregest, meg egy RX et átalakítva SM-é. Haverom volt munkatársáé.
Megpirultam nemkicsit mert egy nyomorult felhő sem volt az égen árnyék meg természetesen csak jóval messzebb... De ezenkívül tök jó volt! Az egyik rajtlistánál kiderült hogy nővérem egyik volt barátja is crossozik 2 éve ... aztán most találkoztam vele is...
Amúgy semmi kül... Tuareg nyugszikban figyel... de már nemsoká megyek vígasztalni aztán ha minden smakkol akkor csapatás
hmmm.. nah ezt nem tom.
fasza
nah csináltam pár képet, van vidi is de azt nem tudtam ide feltenni mert nem 50mega hanem 54 és msot nem volt kedvem vacakolni vele, nah majd később jövök, bye
de az 50ccm esekben is? mert sztem azokba lehet hogy akkor kisebb van
Gyárilag én ugy tudom hogy 7ahás van benne. A kilencesnek nekem már kellett csinálni egy másik tartót!
helló!
nah ma csináltam ismét fénycuccot a motoromra majd estefelé csinálok képet is, de sztem nagyon állat lett, 3led, 1 neon még, de még van 1 led csak már nem volt most kedvem szenvedni vele, így is 2 óra elment erre jah, és hangcucc is van a motoron már havertól beszereztem egy 2.1es hangszóró erősítőt, elég komolyan szól, csak az akksim nem bírja, szal venni kéne vmi nagyobbat....csak azt nem vágom, hogy 4amperes van benne msot, elvileg a gyári talán 9amperes.....de ebben nem vok biztos....nah szóval és azt nem értem, hgy a 9amperesnek a külseje nagyobb, vagy kívülről ugyan az? ha vki tudja lécci írja már le, előre is köszi
nah széles utat!
bye