Én egy szóval nem mondtam, hogy 120 ezerbe kerül a gyújtás! Én csak annyit mondtam, hogy bontóban sem hiszem, hogy sokkal olcsóbb lenne, mint a csereiben, mivel itt is, ott is használtat hoznak csak, mivel vadi új már nincs(csak felújított, de az más). De azt se mondja nekem senki, hogy 5 ezer egy komplett gyújtás, mert -mondom- akkor hozzatok nekem vagy 10-et belőle.
Amúgy jó utat, jó pihenést fire, képeket csinálni!
Mindenki elutazik?
necsináld má ,h 1 szaros gyújtásé 120ezret kérnek használtan ha kel akármikor tudok szerezni komplett tuareget jó álapotban annyiér, vagy olcsóbban ...
hát igen, én is halotam arról ,h nincs benne power elektronika csak a nyelv,meg ienek.. és téleg oan,h húzod neki és ugyan ugy megy 5ezernél mint 10nél semmi powernyitást nem érezni.. ak a powert nyitott állásba kell kitámasztani
ja,meg 26os karbi van rajta,az nem tul nagy, 34es szokott lenni,sztem azt is cserélni kéne, h téleg jól mennyen
am már meg akartam töled kérdezni volt a honda mtx ed azon asszem 170 es cucc volt
azt mennyiböl hoztad ki?
haver akarj akicsit megtuningolni az mtx ét
Amúgy jó utat, jó pihenést fire, képeket csinálni!
Mindenki elutazik?
ja,meg 26os karbi van rajta,az nem tul nagy, 34es szokott lenni,sztem azt is cserélni kéne, h téleg jól mennyen
10 év alatt kettöt adtak el belöle
De igazából kellene hozzá egy 32-34es karbi is hogy igazi legyen
azt mennyiböl hoztad ki?
haver akarj akicsit megtuningolni az mtx ét
egy 50 körül gondolkodtam