Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy nekem az állórész, meg a lendkerék volt 50-be, úgy, hogy engedtek. Trafóra mondtak még 50-et, egy másik Aprilia szervizben meg 40-et.
Én egy szóval nem mondtam, hogy 120 ezerbe kerül a gyújtás! Én csak annyit mondtam, hogy bontóban sem hiszem, hogy sokkal olcsóbb lenne, mint a csereiben, mivel itt is, ott is használtat hoznak csak, mivel vadi új már nincs(csak felújított, de az más). De azt se mondja nekem senki, hogy 5 ezer egy komplett gyújtás, mert -mondom- akkor hozzatok nekem vagy 10-et belőle.
Amúgy jó utat, jó pihenést fire, képeket csinálni!
Mindenki elutazik?
na én leléptem horvátba 1 hét múlva jövök... jók legyetek addig motroozzatok helyettem is szevasztok
komolyan a manusz annyit mondott a gyutásra
anyié azé leeht nem,de nem annyira drágán lehet szerezni,ha van jó forrás én is tok olcsón gyújtást...
necsináld má ,h 1 szaros gyújtásé 120ezret kérnek használtan ha kel akármikor tudok szerezni komplett tuareget jó álapotban annyiér, vagy olcsóbban ...
Eladod az RX-et? Miért? Amúgy nem sok érte egy kicsit az a 450000?
Mit? Gyújtást? Akkor hozzál nekem is vagy 10-et...
Szerintem nem lehúzósak, csak az egyikük tényleg egy kicsit paraszt...
xlzx most már én is inkább megrendelem a cuccokat hozzá ha majd valami kell
de sokkal, 125ért vadi újat kapsz, 5 ért meg kapsz bontóba ha szerencséd van
csereit el kell felejteni lehúzósak...
Szerintem az sem új volt... Bontóban sem olcsóbbak az alkatrészek, mint ott, hidd el.
nem csodálkozok rajta bontoba sokal olcsobban tudsz szerezni
hát igen, én is halotam arról ,h nincs benne power elektronika csak a nyelv,meg ienek.. és téleg oan,h húzod neki és ugyan ugy megy 5ezernél mint 10nél semmi powernyitást nem érezni.. ak a powert nyitott állásba kell kitámasztani
ja,meg 26os karbi van rajta,az nem tul nagy, 34es szokott lenni,sztem azt is cserélni kéne, h téleg jól mennyen
nemtom pontosan..de jobban megy tőel magas fordulaton
azt tudsz te is csinálni
na igen mondták ott a cserei utcában hogy aprilia tuareg rally hoz a gyutás cucc 125 ezer ft
10 év alatt kettöt adtak el belöle
egy gyári hengerszett drágább
huh vannak árak
az már rajta volt, de megkérdeztem és 120ba van a 160as henger, 180as nem tudom
De igazából kellene hozzá egy 32-34es karbi is hogy igazi legyen
am már meg akartam töled kérdezni volt a honda mtx ed azon asszem 170 es cucc volt
azt mennyiböl hoztad ki?
haver akarj akicsit megtuningolni az mtx ét
tudom az árak elég cépek
egy 50 körül gondolkodtam
ha van rá pénzed , a jolly moto nagyon jó, 100körül biztos kapsz is eggyet