Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

7500? Akkor te nagyon jó vételt csináltál ezzel a motorral, legalábbis azok alapján, amiket eddig elmondtál róla.
jah meg volt gumifüstöltetés...és az öreg nénikék nem bírták .....nekem non bejött, jó műsort csináltak...
fire- enyémbe 7500 volt mikor megvettem ha emlékeim nem csalnak ...
nállunk 3éve volt , még kis csávó voltam eléggé de azé má motorozással foglalkoztunk akk is, mentünk ki a streetfigter napra és csak sasoltunk mint állat
képzeld,nekem meg ma fordult át 30 ezerre az órám.. de csak 30001nél vetetm észre
jók a képek hogy mászik föl arra a fura biciklire?
Tavaly nyár végén nálunk is volt, kár hogy csak egy rövid bemutatóra, de nagyon nem alap az az ember!
És egy a Tuaregről is már...
Nya aloha srácok! falunap van nálunk...és lám kit hívtak streetelni, Erdős Csabit...még szép hogy az első sorban ott voltam...meg autogram...
na voltam beszerző körúton,vettem 1 fasza gumit hátra, meg egy komlett felső fékmunkahengert karral mindennel, 8 k ér
Én úgy tudom, hogy nem olyan rossz. De nem is egy csúcsminőség.
mi a véleményetek a piston márkájú dugóról
jó? v jó szar?
csáá ed.. smc-t hozzál
hehe maj nézek smc -t elhizni nem is akarok hehe de spanyolba is van net de ritkán leszek másfél óra és indulok , majd vmi bikafuttatást a városban szivesen kiprobálnék na csáóó
Cső all!

Ed - Jó utat és jó szórakozást Neked. Aztán csak óvatosan a bikákkal - a négy és a két lábúakkal is. . A spanyol csajok is szépek. És elég heves vérmérsékletűek. Szóval elhízni nem fogsz. . Jó utat és jó pihenést.
spanyoloknál még nem találták fel a netet?
Jó utat, te is vigyázz magadra, de azért csak van net spanyolba is, beülsz egy netcafé-ba, aztán írsz!
Jó utat
csáó ed! érezd jól magad spanyolba.. hozzál vmi fain motort.. ha lácc smc 660at hozd el nekem