Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok, ma vagyok itt utoljára péntek este 7 kor indul a buszom spanyolba sevillába aztán már csak 2 hónap mulva jövök haza szal elbucsuzok ! mindenkitől ! legyetek jók vigyázzatok magatokra, és jó motorozást kívánok nektek ! sziasztok
helyesbítek... nem megyek mert a balatonon leszek (sikeresen elnéztem a dátumot)
thx
nagyon nagy buli lesz hidd el,nem fogod megbánni..
Felvetették már nekem is hogy nem gurulunk e le... ugye Elissa?
Hát nemtom lesz e belőle valami... 2 tábor között... pénz niiincs... na mind1 ha sikerül esetleg összehozni valamit akkor lehet eltekerek arra...
persze
www.griffmc.hu
hú én má nagyon várom
Sziasztok! Nem tudna nekem valaki segíteni?! Van egy Aprilia ETX 350-esem és a blokkról kellene egy robbantott ábra vagy hasonló, főleg az olajszivattyú lenne fontos mert álló helyzetben elengedi az olajat szétkapnám de jó volna egy rajz! Köszi!
még nem tudom...belinkelnéd mégegyszer légyszi a weboldalat...
Jaja
na legalább ak lesz pélnz
elissa,ak kiusjj?
Vagyok én is, csak emléxetek, múltkor meséltem, hogy alig melózom... Na most meg a nyakunkba szakadt a sok meló, ki sem látok belőle... Mondjuk inkább ez, mint hogy ne legyen. Legalább mostmár csak összejön a motorra a lóvé. Nagyon rossz már, lassan 2 hónapja, hogy nem téphettem a kicsikém száját...
hihi öri hari persze...ez az amit ugysem hiszek el aggodalmadat értékelem...de nyugi észnél vagyok és vigyázok
Csak ne nyújtogasd a nyelved úgyis örök harag, hogy nem értékeled, hogy vigyázni akarod rád
Véégre valaki, aki megért :)
még hogy én nem tartottam be az 50-hihi amugy néha megesik
hihi....így már megvilágosodtam
én vágom mit akar annyit,h meghaltunk és a másvilágról figyeljük,hogy micsinálsz.. és nem mentél 50el és majnem elütöttek,de traki megmentett kb ez akart lenni sztem
mi van? ki nem tartotta be az 50-et?mien kalapos ur? ezt most asszem non nem vágom...
MEghalltunk, és már a másvilátgról szemlélünk titeket :P Szóval tegnap este az a fenyegető kézmozdulat.... IrgumBurgum... Hja, és persze azt is láttuk, hogy elfejetetted betartani az 50-et... De mégiscask jól jött, hoigy a fejére koppintottunk a kalapos úrnak, aki majdnem elütött..
Najó, nem mondok ilyeneket... csak nincs valami vidám hangulatom.... És sajna nem a takarítás teszi :D
naaaaaaaaaaaa... háénisitvagyokmáááá... haverraleveztünkegycsomótaztánlementünkbrozniésezlettavége XD na majjjóreggelt valamikooóóóó de addig jóccakát
hát jaXD
na mind1
csá
vagy inkább csak én vok me más senki