Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Komolyan akkor jön vki holnap vagy mehetek egyedül?
Nya akkor hogy lex a holnap srácok? Ugye nem futamodtok meg?
jajj most olvasom el jobban...
Karl Thomas Motors
tán löveim is jön...Tuareg125...nya akkor hánykor talizzunk?én mindenképp ott lexem...csak az eső ne essen
Nah jövök nemsoká, van valami veteránautós összeröffenés aztán elugrok szétnézni...
szalonsüketnek (vagy vak tökmind1) tetteti magát Amúgy kik jönnek még? vagy csak mi 3an?
maxi nektek jó 10? vagy leen 9?
én is így gondoltam....akkor mennyi legyen 10?kor tardi leág
jó lett volna addig aludni... anyám ordított ki az ágyból hogy hozzam már fel a cuccot a parkolóból...
Hátőő... olyan 9-10 felé már jó lenne találkozni sztem Tardnál... aztán elgurulni dolgunkra és ha nagyon meleg lesz akkor kidögleni valahová árnyékba... vagy valami ...
inkább azt regéld már ...hánykor talizunk?
olyan vihar után...jol van már nya...aludni is kell vmikor... nem mindenki csucsuzhat 12-ig
jaja, csak vicc volt... hát nem nagyon tudok ilyesmiről , de ha ide írod a konkrét problemát vagy kérdést megpróbálunk segíteni legjobb tudásunk szerint...
service manualt
de mit akarsz vele csinálni? milyen leírást? motorozni ugyanúgy kell vele mint a többivel
sziasztok! én 50-es tuareg wind -hez keresek magyar vagy angol nyelvű leirást.Ha valaki tud segitsen!köszönom!
ugye? te meg mentél egyből csucsukálni?
áhh micsoda élet volt itt este...kisujra nem hiszem h megyek...még passzolom..
nyugi csak sima víz....le lett hűtve maxi csöve
smr 560
KTM: Keine Thousend Meter (ezer métert se) Amúgy imádom ám ezeket a sárga izéket :P Pláne a superduke-ot :)
Keresd meg Mitogerit: gilera@vipmail.hu Szerintem neki van!
Sziasztok! kellene nekem aprilia tuareg wind 125 1988 váltó tud valaki segíteni? 06702201706
Nah én is tolom a bicajt lassan mert holnap kéne menni evezni egy kicsit ha jó idő lesz ... csak még haverral is meg kell beszélnem a dolgot...
Na álltalános jóéccakát!
nem
na én süppedek
csőőő