Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ja ... én is tolom...
Üdv az új Windesnek! Majd képeket tegyél fel jóccakát
na mentem bye
trakee
menyiér árulod az af 1et? me haverom nyáron akar venni rendszámos af1 et,amikor monta egyből te jutottál eszembe,h neked van 1,gondolom szépen kaprbantarottad,szval jó lenne havernak..
irnál róla pár sort,meg egy árat?
kösz
csáó
minek új? normál helyzetbe a 123as henger nikasilos azt nem kell fúrni...de mondom tok tel számot adni ahonan tucc venni hengert dugóval,jó áll ban oan 40körül
bontóból jó állapotú hengert dugóval 40körül lehet szerezni,nekem annyit montak rá... ha érdekel a csávó tel száma megadhatom
...és Eduárd új hengert hol tudok rendelni,vagy beszerezni...persze reális áron?
nagy arc utolsó sor jöhet amugy nekem is kb ez volt amikor megvettem csak nekem furás volt meg dugocsereaztán megnt elbasztam
Hello minden tuareges! Zöldfülű vagyok még itt köztetek,de szeretnék azért bekerülni a team-be,mert ugye egy érdekekért küzködünk:)! Szal.... vettem zirka 1 hónapja egy 125-ös Wind-et ami jó volt hétfőtől szombatig...:S Szombaton mentem az éjszakai órákban és az olajzás felmondta a szolgálatot és szükségem lenne egy új hengerre meg dugattyúra és társaira...hol célszerű utánnanézni? Pink-éknél nincsen,aprilia szervízben 170 a henger 36 a dugattyú:D:D:D:D:D! Ez kissé vicces! Esetleg még valami nem külföldi oldal,ahonnan be lehe szerezni ezeket a csodákat....1993-as évj. és ROTAX 123-as blokkom van! Előre is köszike! Nedves p*nát száraz aszfaltot mindenkinek! (Csajoknak csak száraz aszfaltot):P
odaattam ma haveromnak a motort,h kipróbálja.. ment vele a tesconál, jött be a parkolóba és nyelezte neki.. anyaég mien kurvahangos ez rohattul nem 50es hangja van mint a 250es pályacrossoknak,kb oa hangja van ja meg ma gyakoroltam az 1kereket, de kb 10perc volt az egész és rám hivták a rendőröket,de nem tuttak elkapni am a vége fele má ien 100métert tuttam menni,csak a gáton szar az ut ,meg váltani kellett vna már... de 2esbe oan könnyen jön fel kerékre.. power fölött egyből ugrik
kurvajó ez a rajz te csináltad? ha vki nem fogja h hogy műxik a 2t,ezt az ábrát nézi 1 ideig megérti biztos az elvet
azt non jol teszed...
Ma délután ahogy fatert vittem a pennybe szemben jött egy tuareg rally azt hiszem.Nem tudom ki lehetett mert itt csak mindenki mitoval rohangál.De ki fogomn deríteni
micsoda szemléltetés
Ha minden jólmegy akkor a 2 ütemű motor képe kell hogy itt legyen...
nem hiszem hogy telebírná fújni Veszettek ezek a gépek! Múltkor mikor havert vártam a Bükk lábánál ment el egy ilyen (vadi új) áááá az a hang vazeeee... de durva, a hátamon felállt a szőr... Nem láttam közelről de sztem factory volt így a hangjából ítélve...
nagy motorra nagy kipuff gondoljátok el,mine lenne ekkora dob a tuaregen
agysten, szerintem ez az rsv azzal a baszott nagy kipuffjával mindig szebbnek tűnik, én elfogadnék egy ilyet de a dupla kipuffos az nagyon gyere be
hát ha msot az rsv re gondolsz, akkor az nem mondható gyengének 1000ccm v 2es... oan 130paci..
hát én azér igy nagy kipuffal is elfogaadnám
meg lehet venni rá nyitott dobot,ez má részlet kérdés...
Cső mindenki!

Fire - csatlakoznék imádott angyalunkhoz. Nekem sem tetszik a kipuff de ízlések és pofonok különböznek. Amúgy mekkora a gép? Remélem ez egy kicsit nagyobb mert a 4t 125-ös nem egy erőművész. Legalábbis nekem gyengének tűnik, vagy szét kell forgatni.
meglehet
Úgylátom motorban megegyezik az ízlésünk. Nekem is ugyanez jutott eszembe!
a nagy kipuff az nem teccik rajta...
olaszból 900ér
ahhh
hát igen,az utolsó sor nem teccik csak