Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak 1799000... Én adok rá pénzt neked, de akkor az én nevemen lesz, meg én fogom használni... De elmodhatod, hogy te már vettél egy SXV550-et...
Bazz, fire, könnyebbet... Lehet ez égő egy kicsit, de azon a kettőn kívül, ahova járok, meg az Aprilia szalonon kívül nem nagyon tudok motorboltot. Szoktam látni itt-ott, mikor járom pestet, de arra meg a fa**om emléxik... Ma láttam 2 motorboltot a Soroksári úton, az biztos. Az egyik Kawa bolt volt, a másik meg vegyes
Jaja az enyém ... mondani akartam hogy összefuthatnánk... mind1 majd legközelebb
A lényeg hogy megvan a gyakjegypót ponthatáron de egésssségesss (elégséges)
De majd még be kell mennem valamikor a CAD et meg ezt azt aláíratni szóval elképzelhető hogy leszek azzal az egyetemen...
phisoo
mek szombaton pestre,me tesom megy a mamutba lanpartyra,és lesz 1 csomó időm pesten... mien motoros boltok vannak és hol,amit érdemes megnézni?:) vmi nagyobbakra gondolok,ahol sok motor van.. pl ktm, megnézni élőbe az lc 4et faternak is megmutatni,tuti megteccik neki meg pár boltot monyál már mek a motoroázisba,havernak lánckereket venni a cbr re... tüzér u 11,nemtom tod e hol van,ott a lehel térnél..

mek délután megkergetem kicsit az etx et,má 2napja nem 1kerekeztem vele
jo kis nevek...fire-
vannak itt nevek ja igen a szimóm.. hát az monnyuk száguldó rozsdafolt?
Shabi mániája, mi? Najó, bevallom, magamban énis elnevezgetem a motorokat... A Simson Sámson, az aprilia Makrancoshölgy, a Hyosung pedig Vörös Démon Természetesen a Sámsont leszámítva mind nőnemű
Tuareg125 ha nem tévedekek a Te mocidat láttam a 37- es előadónál! Nagyon pipec!
Anyám elviszi a kocsit fakk... mehetek motorral Miskolcra megint... Nah majd jövök 4 körül.... bye
a szúnyogcsődöz az fasza az enyémet Kytty-nek hyvják, most szegénykém épp menstruál, mert várat magára anál nagyobb öröm lesz nézni amikor beindul na jóéjt mindenkinek, amugy benyomtam 3 energia drinket még délután és azóta danceolok itthon azér vok még fenn na páá
na egynelőre ennyi,csáó
trágyataposó?
szúnyogcsődör?
vagy kemotoxos légy?
úristen,láccik, h késő van
én is adjak neve a motoromnak?
na várjatok.. ccross szettel moynuk ganajtúró bogár, sm szettel.. hmm.. lószúnyog?
hát de az vagy 2milla annyit honann szedjek? vagy adsz rá pénzt?
korházi kezelések? mi van a géppel?
Köszi szépen elissa....! Jaja:),hát illő minden mocinak egy nevet adni és mondjuk,ha spanom az 1000-es GPZ-jének az Old lady-t adta,akkor az enyém miért ne lehetne Angyalka:)?! Meg illik is hozzá,csak most sajnos gyógyító kúrán van a lelkem !
SXV 550!
apámnak felvetettem,h kéne 4t motor... benne van,de totál speed ellenes,viszont a supermotokat nagyon támogatja... sztetek mit kéne? drz az oan ,h midnenkinek az van ,meg nemtom.. én inkább vmi másra gondoltam ktm lc4? vagy vmi más ktm, vagy husaberg?monyuk a husbergekbe álítólag állandóan olajat kel cserélni,meg nemtom hány üzemóránként szelepet meg iesmi... szval nemtom.. ja meg néztem a yahama yzf426 ot is...
Már lesasoltam jó képek, a retros az király...te meg angyalkának hívod a gépet?
kicsit megdöglött a fórum... nah megyek lassan mert holnap ZH...
Köszi szépen a relé infot!
na beléptem ... nagynehezen