hát Szabi ez non király volt....volt közút...látványosság....erdős terep ....non jól éreztük magunkat...szoval...bánhatja aki nem jött...felmásztunk a kilátohoz...barlanglakások tufába faragva....aztán ősember barlang...oda is mire felért az ember majd ki köpte...tüdejét...de non szép volt a kilátás... aztán lepke fotozás...gooo erdő...tyűűű mennyit mentünk...szép hely az a vidék
Az két úr... Amúgy rosszul tudtam, mert a KTM a Kronreif Trunkenpolz Mattighoffen rövidítése. Eredetileg Trunkenpolz alapította a céget, de később beszállt ez a Kronreif gyerek is, és 1953-tól kezdve így hívják a céget.
Sziasztok!
Van egy 350-es Tuaregem rotax blokkal ehez kellene nekem szelepszár szimering és 1 elsö telo rugó mert az törött benne! Ha tudnátok segíteni megköszönném Itt az e-mail címem erre dobjatok mailt! előre is köszi Simi
na mek én is am nyomattam ma a motozozást,majnem eldobtam keréken az etx et felhúztam,és úgymaratt a kezem a gázon, rábasztam a fékre ,sikerült megúszni elég necces volt na mind1,mostmá nem este a tescoba szarakodok,hane kimek normálisan gyakorolni
Mondom nem a "KTM" re gondoltam hanem az utána következőkre EXC, SXC gondolom az E a terep az S a supermoto... de ami utánuk van? van még egy csomó ilyen... jelent valamelyik mondjuk verseny vátozatot? esetleg hogy utcai? ilyesmi...
Én megyek nefélj... bocsi nem voltam itthon... elkapott minket a jégeső lenn aztán felszaladtunk amint vége lett mert azt mondták hogy jön még1 adag... utána meg mehettem tesómékért ... Na de végre hazaértem...
Nah , sztem én olyan fél8 körül kelek , zuhany , kajacsinálás, cuccot a hátamra és go... szal olyan fél9 körül jó lenne itthonról elindulni... ami azt jelenti hogy olyan 9:15 körül sztem tuti oda kell hogy érjek a tardi elághoz...
Nah de ha késnék akkor úgyis szólok telefonon... meg azon tudunk értekezni...
Az elözö üziböl kimaradt!
Van egy 350-es Tuaregem rotax blokkal ehez kellene nekem szelepszár szimering és 1 elsö telo rugó mert az törött benne! Ha tudnátok segíteni megköszönném Itt az e-mail címem erre dobjatok mailt! előre is köszi Simi
Nah , sztem én olyan fél8 körül kelek , zuhany , kajacsinálás, cuccot a hátamra és go... szal olyan fél9 körül jó lenne itthonról elindulni... ami azt jelenti hogy olyan 9:15 körül sztem tuti oda kell hogy érjek a tardi elághoz...
Nah de ha késnék akkor úgyis szólok telefonon... meg azon tudunk értekezni...