én is többre számitottam.. nem kevés pénz ,az biztos... monyuk évi 120ezer benzin,meg olaj meg újítás meg minden.. de ha van keresete az embernek és erre költi ak úgy müködik a dolog
Ne szórakozz velem :P Meglátom, és szívbajt kapok :P Olyan 5-5,5 l evett átlagosan.... De én nem akarom tudni, az mennyi!
És igen, én is gondoltam már rá, hogy a föld kerülete kisebb :D És akkor még a simsonos dolgaim nincsenek is benn :D De majd most a Hyosunggal :D Olyan 70-80 e km a terv vele :D
Őőőő akkor a spagettipánt nélküli ruhát leehetem rólad?
Najó, nem mondok ilyeneket Bocs Persze ha a válasz igen, akkor sűűűrgősen találkoznom kell veled
Nem, nem vagyunk milliomosok... Csak eltelt 5 év, és a motor a mindenem.. Én nem elbulizom a pénzem, és nem a McDonaldsba költöm, hanem benzint veszek.... SOk sok benzint :)
És a másik kérdésre... Elfogyott volna 3 dugó, amiből 4 lett, mert egyszer a kipuffszelep szára meglazult, és tönkretette a dugót.. Továbbá elfogyott 2 hajtókarszett, két garnitúra gumi, egy láncszett, sok benzin, és olaj, két akku, néhány izzó, és sajnos egy kavicsos forduló miatt a jobb oldalidomot vissza kellett festeni, de az indexek, és semmi más sem sérült...
jujj nekem ezek elég kinaian hangjanak spagetti pánt? az ehető? am nemtom,én nem láttam karcsusitottat,de nem kizárt,hogy vagy.. a bátszi motornál vettem mezöberénybe..hivd fö esetleg ,h van e neki nőibe
őő nincs mostitt a fényképező,de maj csinálok róla.. piros pamut polo és rakta fehérrel h aprilia.. sztem tuti.. hát nemtom ,me miaz h nőibe? ez ien unisex nem?
Hozzáteszem ő sincs már köztünk, és motorral halt meg....
És igen, én is gondoltam már rá, hogy a föld kerülete kisebb :D És akkor még a simsonos dolgaim nincsenek is benn :D De majd most a Hyosunggal :D Olyan 70-80 e km a terv vele :D
Najó, nem mondok ilyeneket Bocs Persze ha a válasz igen, akkor sűűűrgősen találkoznom kell veled
És a másik kérdésre... Elfogyott volna 3 dugó, amiből 4 lett, mert egyszer a kipuffszelep szára meglazult, és tönkretette a dugót.. Továbbá elfogyott 2 hajtókarszett, két garnitúra gumi, egy láncszett, sok benzin, és olaj, két akku, néhány izzó, és sajnos egy kavicsos forduló miatt a jobb oldalidomot vissza kellett festeni, de az indexek, és semmi más sem sérült...
És 250 e volt névreírva, mindennel, ebből kb 50 a műszaki, forgalombahelyezés, 200 a motor volt....