Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az h megsufnizták kissé.. meg az a kipuff hárt sztem in kkihagyom a gépet
az a király
mé nem dobsz a kawára?
jóvan én nem na ak ha te pesti vagy,mondj jó ngy motorboltot a mamut környékén.. vagy a lehel tér fele.. van a váci uton a padri,,tüzéren a motoroázis,oda kel mennem haver cbr jére lánckerékér,ot van még 1 suzukis is ha jól tom,meg a karasna.. még vmi fain motorbolt? ahol vannak király supermotok
hát nézz már arra a segédvázra meg ülésre... neked mi jut eszedbe róla?
jövőre én is akarok egy sm et
seggberugott? az mien?
am ien élet van hajnal 2kor a sforumon napközbe tized ekkora sincs
amúgy tiszta fasza hogy az elmúlt órában több hozzászólás volt mint egész tegnap
én meg pesten vagyok
jó de én mek pestre am én is délbe szoktam kelni
megesik Amúgy nemtudom ti hogy vagytok vele de nekem nem jönnek be ezek a "seggberúgott" motorok...
menyiér adod és mien? szúrjá má 1 képet
holnap reggel kirobogózok csepelre,átülök a kawára,kdöngetek az edzőpályára...küldöm 3 órát,oszt gó haza
mostmeg csinálok mégegy bagóót
én meg amikor akarok
kb... nekem egy TDR-em van eladó csili-vili szép a mocc ha tudsz vkit szólj mondjuk van rá jelentkező bőven
én ma fél 6kor kelek
haverom fatterja meg vmi nagy állat haverja 1 este alatt 3 literes jégert vertek be csak néznük,h mivan?
az max 1 gyenge jókedv vagy még az se
hát az igaz,az sm etx et lehet hamarabb eltom adni,most elég kapóós ez az sm téma
te mien mocit árulsz?
mi a fenének vittetek bort ha utána kidobtátok? amúgy is 3 liter 8 emberre... elég sovány...
mert sztem nem könnyű eladni egy ilyet... nekem meg pénz kéne nem még vmi amitől meg akarok szabadulni....
kaki vagy mér?
hy
ezt a kawat már nekem is kínálták cserébe...kössz nem...