Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

leszoptátok egymásrt a haverodal?
rendszámos,csak lejárt a müszakija azt irta a srác... hát nemtom me azé kissé ien sufni gépezetnek tünik,az a kocsi kipff vég pl rajta,meg ez a naked esités.. hát nemtom.. nem fiatal,és az 4t be ve szélyesebb mint 2t nél,mer max hajtókar szett,fúrás dugó és csapágyak,és ak kijössz nagyon max 100ból,de 4tnél cikibb
megkérdek még pár nagyokost mit mondanak
gondolom rendszáma nincs... ha kell rá az kicsit kőcccséges... pláne hogy ezt már nem nézik 50esnek... Meg amúgy is kicsit gyanús ez a sürgős csere, lehet hogy valami hiba van kilátásban mert nem új gép... de ha van kedved szaladj el és nézd meg ... lehet hogy nagyon jó gép csak én vagyok ilyen kukacos
lol bazki de csa kerről tucc mesélni? én is tudnék ieneket mesélni,h épp hány csajjal hol voltam,de minek? sztem nemsok mindenkit érdekel
elissa most néztem a profilod,h van 2 új kép az utolsón marhajól nézel ki
kisújra akkor átjösz,mer emlitetted,h lehet elnézel
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
erre a motorra akarják elcserélni velem az etx et...
valami folyik a gépekből
löveim&maxi gépe....
én meg most értem haza ,votlunk gurulni,eg dumálgatni haverokkal,aztán lenéztünk az ifi táborba,vmi szocimoto túra vagy mi van és ma este itt vannak ,azokkal dumáltunk,majd száguldottunk 1et a városba,és go haza na lassan mek me regel 6kor indulunk pestre
régebbi ktm,ez mit takar.. én oan 3éves körülibe gondolkodok...
véletlen jött össze ez a sokk dolog, na megyek jó8 minennkinek
igényesek vagytok
nah ez az ami kizárt vittunk 3 littyo bort is haver meg a zacskoba rakta a pénztárcáját amit aztán kidobott a borokkal együtt, zárás után meg kikukázta
ez jóóó
nya most értünk haza miskolcrol....hazafelé jo elkapott a jégeső..meg a vihar.... ...a fene....Tuareg125- mikor gondoltátok a találkozot a Tard-i leágnál?...9...10...?
ezek szerint a csajok fürödtek a haveroddal te meg vigyáztál kinn a cuccra
hali, reggel 8 tól este 9 ig fürdőbe voltunk egyik barátommal, megy 6 csajjal hadd ne soroljam miket csináltunk m ost értme haza ,leégtem mint egy rák...na pá
Nah mindjárt kigondolom hogy legyen aztán küldöm Elissának hogy jó e...
helló!
Akkor aki akar vasárnap jönni, az szóljon már
és akkor a cél az Cserépfalu, időpont meg közös megegyezés alapján volna vagy mi
szal aki tud, vagy akar jönni az szóljon minnél hamarabb.....
nah bye,jo8 all
viharmentes utat vagy mi
széles utat!
De kihalt a topic!
Asszem én is megyek mert holnap egész nap bálahordás a tanyán ideje egy kicsit pihenni.

Jó éjt mindenkinek... Aludjatok jól és álmodjatok szépeket Na jó, nem muszáj CSAK álmodni.

Vigyázzatok magatokra és széles utat!
a régebbi KTM ekkel azt hallottam vigyázni kell... az újabbak viszont már nagyon jó minőségűek
olvastam ilyen tapasztalatokat és egy sima útcai verziónál szinte mindíg volt valami problem, ráadásul nem is olcsó az alkatrész ... lehet egyedi eset... fenetudja... csak mondom...
d nekem teccik a matricázás
csáó
nem ezt akarom megvenni,csak iet akarok smc 660at.. montam haveromnak,h kérdezzék meg az olasz csávót,h tud e ien mocit..
na mek les 1 kis mocis öszeröff a tesconál
Enyém lett a 12000. hozzászólás!