Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy tudja valaki hogy a KTM nél ezek a 3 betűsek mit jelentenek? (nem a "KTM" re gondolok )
áhh
250 es 4t..elég patent,130 at simán megy...2 személyel is
é vágtam mir egondolsz
vespa nem jön kerékre vagy mi? azokt is supermoto kerékel csinálták régen.. a megamratt repülőkerekekből elég kicsik voltak a supermotok őse
na bye
veszpár nak írtam...sebaj..azzam még midnig kész vagyok
"veszpát"=vespát
utálom a gyalogos életet..az hogy fatertől néha lehúzoma veszpár..az nemjó....készelmesebb felpattani egy sm r..és végigkerekezni..meg végigstopizni az utat...
byee alll
na jó én alvadok me sok az idő,minyá indulunk én meg itt pötyögök
valaki kisuj mocc tali?
enyi pénzed van? nekem is adj
kawa mellé... drz-t
ktm smr v smc 660...
mi?
jóólmegy
kawa mellé gondoltam rá,azzal azé mégse mehetek a városba ...drz jó lenne,supermoto kerék bele oszt azzalszaladgálnék ide oda,suliba...vagy wr450
áhhh már reggeledik errefelé Hu vazze olyan vihar volt itt ... mármint olyan villámlás ment gyáá aug. 20ai tüzijátékot odaveri ... a felhők között csapkodtak a villámok de rengeteg szinte nem is volt olyan ami lecsapott volna a föld felé... rendesen olyan volt mint a srobi
ja nappal mindenki tuningol:P
10 perc alatt 1 oldal nem semmmi.nappal sosincs ien mozgalom
csá
sm szettel elbohókkodik vele az ember.. aszongyák szivos a blockja,leölhetetlen..csak benzin kell bele,néha olaj csere és megy..
na de nekem cimeket mondjá me igy fingom nincs hol van
hát egy csomó szaladgál belőle szal nem lehet olyan rossz ... és úgy tudom hogy a terepet is egsz jól bírja....
halihó all így koraeste!
drz-t érdemes venni uccéra?
csiki bege
őőő yamaha fehér..mondjuk ez pilisborosjenő...de ott van pár suoermoto...legutőbb kiskökény tavalyi motorja is ott van bent...vamugy meg csak crossmotor van a supermotokon kivul